Ankara Emniyet Müdürlüğünden "Türkeş etkinliği" açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ankara Emniyet Müdürlüğünden "Türkeş etkinliği" açıklaması
Abone ol
Ankara Emniyet Müdürlüğü Alparslan Türkeş'i anma etkinliği sırasında çıkan arbede ile ilgili açıklama yaptı.

Alparslan Türkeş Vakfı'nın Ankara'da Türkeş’i anmak için düzenlediği etkinliğin gerçekleştiği sırada iddiaya göre Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) üyesi olduğu söylenen bir grup salona girerek konuşmacılara ve salonda bulunanlara saldırdı. Konuya ilişkin olarak Ankara Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Alparslan Türkeş Vakfı Genel Sekreterliğince 28.11.2021 günü saat 15.00’te Nazım Hikmet Kültür Merkezinde Alparslan Türkeş’i anma etkinliği düzenleneceği Valiliğimize bildirilmiştir.

İlimizde düzenlenecek olan her türlü  açık hava toplantısı  ve kapalı yer etkinliğinde olduğu gibi etkinlikle ilgili risk değerlendirilmesi yapılarak İl Emniyet Müdür Yardımcısı emrinde yeteri kadar personelle görev alınmıştır.

Organizasyonu düzenleyen kuruluş tarafından katılımcı sayısı ve isimlerine ilişkin bir bildirimde bulunulmadığı için katılımcı olarak gelenler üst aramaları yaptırılarak bina içerisine alınmıştır.

Etkinliğe katılımcı gibi gelen şahıslarla etkinliği düzenleyenler arasında salon içerisinde arbede çıkmış, görevli personel ve çevik kuvvet personelimiz salon içerisine girerek grupları ayırmış ve olay sonlandırılmıştır.

Konuyla ilgili olarak tahkikat devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


Yorum Yazın