İnanç Uysal yazdı:

Ankara boş kulisler dolu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ankara boş kulisler dolu
Abone ol
Siyaset Ankara'dan bütün Türkiye'ye taşınmış olsa da kulisler yine de ağırlıklı olarak Ankara'da. Genel Merkezler boş, herkes sahada, oy peşinde.

Henüz yapılmamış seçimden sonra iki taraf için de kimlerin bakan olacağı üzerinden yapılan tahminler kulislerde önemli bir yer tutuyor. Elbette Millet ittifakındaki seçenekler daha fazla daha renkli. Milletvekili adayı olmayan parti kurmayları her gün kulislerde alt alta yazılıyor. Bu konuda ilk açık bilgi CHP'li Muharrem Erkek'ten geldi 'ittifak üyeleri de takdir ederse Adalet Bakanı olacağım'. Her ne kadar henüz kimin hangi bakanlığı alacağının net olmadığı biliniyor olsa da partilerin talepleri de kamuoyuna yansıdı. 

Yoksa İmralı değil de Kandil mi?

Son günlerde Cumhur ittifakının İmralı ile irtibat kurmaya çalıştığı  hatta bu amaçla İmralı'ya bir elçi gönderdiği ile ilgili kulisler de kamuoyuna yansımıştı. Ancak aynı konudaki kulisler son birkaç gündür başka seviyelere ulaştı. 

'İmralı ile İrtibat sağlanmaya çalışıldığı düşünülürken Kandil'le çoktan sağlanmış olabilir' 

Ankara'da konuştuğum birden fazla önemli isim işte böyle düşünüyor. Aslında bu sadece düşünce ile de sınırlı değil. Bu konuda son derece iddialılar. Konu ile ilgili Ankara'da konuşulanlar özetle Kandil'den gelen Millet ittifakını destekleyen mesajların kasıtlı olduğu yönünde. 

Yazının tamamını okumak için tıklayın.


Yorum Yazın