Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'dan ayrılık açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'dan ayrılık açıklaması
Abone ol
Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, katıldığı bir televizyon programında geleceğine dair konuştu. Ataman, Panathinaikos ile anlaşması konusunda, "İlk kez bir Yunan takımında üstelik de Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birisinde çalışacak olmak bana heyecan veriyor. Belki de bu heyecana benim ihtiyacım var" dedi.

Anadolu Efes'in başarılı başantrenörü Ergin Ataman, geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sezon sonunda Anadolu Efes'le yollarını ayıracak olan Ergin Ataman, NTV'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati programına konuk oldu.

"BAŞKAN İLE GÖRÜŞTÜM"

Tecrübeli koç, programda yaptığı açıklamada, "İlk kez bir Yunan takımında üstelik de Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birisinde çalışacak olmak bana heyecan veriyor. Belki de bu heyecana benim ihtiyacım var" dedi.

Açıklamalarına devam eden Ergin Ataman "Panathinaikos'un başkanıyla bir görüşmem oldu! Daha ilk görüşmemizdi. Prensipte birçok konuda anlaştık, ama şu anda ben Anadolu Efes'in hocasıyım ve basketbol liginde de bir mücadele devam ediyor. Mücadele bittikten sonra yeniden başkanımızla da oturacağız, ama büyük ihtimalle yüzde 90 bu misyonu üstleneceğim gibi geliyor bana. Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinde çalışacak olmak bana heyecan veriyor" açıklamasını yaptı.


Yorum Yazın