Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm bu akşam var mı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm bu akşam var mı
Abone ol
Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam var mı? Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte diziyle ilgili tüm ayrıntılar...

Ekranların sevilen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi izlemek isteyen izleyiciler Alparslan: Büyük Selçuklu yeni bölüm ne zaman, Alparslan: Büyük Selçuklu 10. bölüm bugün var mı, Alparslan: Büyük Selçuklu son bölümde neler oldu, şeklinde aramalar yapıyor. İşte, detaylar...

TRT 1'in sevilen dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu'nun merakla beklenen 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. 

Fragmanda; Alparslan'ın kaybolduğu ve yaralandığı görülürken, Akça Hatun ise obadan kaçtı.Yönetmen koltuğunda Sedat İnci'nin oturduğu, başrollerinde Barış Arduç ile Fahriye Evcen'in yer aldığı TRT 1'in dönem dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu'nun 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Yeni bölümde neler olacak?

Dizinin yayınlanan fragmanında; Alparslan ve Akça'nın arasındaki iplerin kopma noktasına geldiği görüldü. Kaledekiler tarafından yakalanan ve esir alınan Alparslan, araba devrilince yaralandı ve kayboldu. Akça Hatun ise Akınay Hatun ile dertleşerek, "Öfkeden gözünü kan bürüdü. Tek bir söz bile ettirmedi bana."dedi. Bu sözlerin ardından obayı terk eden ve kaleye gelen Akça Hatun, gözünü kararttı.

Son bölümde neler yaşandı?

Alparslan'a kurduğu tuzağa kendisi düşen Kekavmenos, hiç hesap etmediği bir durumda kalmıştır. Alparslan'ın panzehir karşılığında istediği şeyleri kabul etmek istemeyen Dukas, Evdokya ve Diyojen başka çareler aramaya başlar. Nihayet eski gücüne kavuşacak olan Yınal, karargâhı alan Alparslan'ı bertaraf etmek için harekete geçer. İçinde Akça, Akınay ve Gevherin de olduğu kervan karargâha giden yolda Karmatilerin saldırısına uğrar.Alparslan'ın son anda yetiştiği bu saldırının ardında kim vardır? Kekavmenos mu, Bozan mı? Alparslan'a değil Yınal'a daha yakın olan Göktuğ, Evdokya ile anlaşma yaparak ihanet edecek mi?En yakın adamlarından biri olan Şeddad'ı kaybeden Emir Bozan, Karmati tehlikesine uyanan Selçuklular'a karşı nasıl tedbirler alacak, okları kendinden nasıl uzaklaştıracaktır? En son obadan ayrılırken helallik isteyip vedalaştığı Akça'nın çarpışma yerinde vurulup düştüğünü gören Alparslan, buna sebep olanların peşine düşecek ve eline geçen ipuçları onu hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze bırakacaktır.


Yorum Yazın