Ali Kiremitçioğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Kazım Ali Kiremitçioğlu'nun biyografisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Kiremitçioğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Kazım Ali Kiremitçioğlu'nun biyografisi
Abone ol
CHP'de seçim kampanyasını yürüten isimlerden birisi olan Ali Kiremitçioğlu ilk turda gelen yenilginin ardından görevinden alındı. Peki, Ali Kiremitçioğlu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Kazım Ali Kiremitçioğlu'nun biyografisi

Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genelbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu 14 Mayıs seçim sonuçlarının ardından görevden alımlarda bulundu.
CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ile birlikte seçim kampanyasını yürüten isimlerle de yollar ayrıldı.

Gazeteci İsmail Saymaz twitter paylaşımında, "CHP lideri Kılıçdaroğlu, Onursal Adıgüzel'in yanı sıra seçim kampanyasını yürüten Akan Abdula ve Ali Kiremitçioğlu ile dün gece yolunu ayırdı" dedi.

Ali Kiremitçioğlu kimdir?

1967 yılında İstanbulda doğdu. Galatasaray Lisesinİ bitirdikten sonra 1990 yılında Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu.

Arçelik A.Ş. de ürün müdürü olarak başladığı iş hayatına sırasıyla Johnson and Johnson’da Zincir Mağazalar Satış Müdürlüğü, Hürriyet Gazetecilik Grup Başkanlığı, Doğuş Medya Grup Danışmanlığı, İstanbul 2020 Olimpiyat Ve Paralimpik Adaylığı Ceo ve şu anda da  The Sales Machıne İstanbul  Ajans Başkanı olarak devam etti.

Almanca ve ingilizce olmak üzere iki dil bilmekte,
Evli ve 2 çocuk babasıdır.


Yorum Yazın