Ali Edizer, "128 milyar dolar nerede" diyenleri hedef aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Edizer, "128 milyar dolar nerede" diyenleri hedef aldı
Abone ol
Eski GATA Başhekim Yardımcısı iken Medeni Kanun'u hedef alan açıklamaları nedeniyle görevden alınan ve Ankara'da başka bir hastaneden yeniden göreve başlatılan Ali Edizer, 128 milyar dolar tartışmalarına ilişkin tepki çeken paylaşım yaptı.

Boşanmak yerine ikinci kadınla evlenme tavsiyesi ve medeni kanun aleyhine söylediği sözler nedeniyle görevinden alınan eski GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki başhekim yardımcısı Ali Edizer, bu kez 128 milyar dolar tartışmalarına ilişkin paylaşımıyla tepki çekti.

Menzil Cemaati mensubu Edizer, Twitter hesabından "Bizim 'buharlaştırmak' gibi bir yeteneğimiz olsaydı, inanın sizden 128 milyara sıra gelmezdi" diye yazdı.

Edizer, yazdıklarını “ölüm tehdidi” olarak algılayanları da daha sonra “Bu sözde solcuların algıları da cahilce. Odası modası, telesi, tenekesi ve helkesiyle zerre kafaları çalışmıyor. Şarlatanlıkları da cahilce ve ahmakça! Ulan şu cümleden nasıl bir tehdit mânâsı çıkardınız da tepinip duruyorsunuz zevzekler?” sözleriyle hedef aldı.

‘GEÇİMSİZ KADININ RESTİNDEN DAHA CAHİLCE’

Ali Edizer'in açıklamaları bununla da sınırlı kalmadı, paylaşımlarının devamında, şu ifadeleri kullandı:

“Birlikte türkü söylemeye tahammülü olmayan zorba bir azınlığın ‘ortak yaşam kültürü’ iddiaları aldatmacadır.

Geçimsiz kadının ‘ya annen ya ben!’ restinden daha cahilce bir tavırları var.

Ezana, Kur'an'a, tesettüre, namaza, sakala zerre tahammülleri yok.

Softa bunlar!”


Edizer ayrıca, kendisine tepki gösterenlere yönelik “Bir de güya 'dinden soğuyan' bir kesim var. Çok inandırıcı ya! O kadar Yaşar Nuri, Zekeriya, Mokuyan, Mislamoğlu, Bayındır, Mehmet Nuri gibi tipler sebebiyle biz dinden soğumadık. Hatta daha çok okuyup araştırdık. Size ne oldu da bizim yüzümüzden dinden soğudunuz?” ifadelerini kullandı.



Yorum Yazın