ALES sonuçları açıklandı mı? ALES saat kaçta açıklanacak? (2023 ÖSYM ALES/1 sonuç sorgulama)

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ALES sonuçları açıklandı mı? ALES saat kaçta açıklanacak? (2023 ÖSYM ALES/1 sonuç sorgulama)
Abone ol
ÖSYM tarafından 16 Nisan'da düzenlenen ALES sınav sonuçları için gözler aday ekranında. Sınava katılım sağlayan binlerce aday sorgulamalara an itibarıyla başladı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi 10 Mayıs bugünü işaret etmişti sonuçlar için ve "ALES sonuçları açıklandı mı, ne zaman saat kaçta açıklanacak?" soruları yanıt aramaya başladı. İşte detaylar...

ALES sınav sonuçları sorgulama ekranı an itibarıyla gerek yüksek lisans gerekse doktora yaparak akademik kariyer yolundaki vatandaşların gündeminde. 

Bu kapsamda ise saatler 00.00'ı göstermesiyle "ALES sonuçları açıklandı mı, ne zaman saat kaçta açıklanacak?" soruları gündemin öne çıkan başlıkları arasında yer aldı. 

ÖSYM ALES sınav sonuçları için 10 Mayıs bugünü işaret etmişti. İşte ÖSYM ile sonuç sorgulama ekranı ve tüm detaylar.

ALES SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Adaylar sınav sonuçlarını 10 Mayıs’ta T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamalarından öğrenebilecek.

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik/Y.U. Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden, mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. İnternet sayfasındaki duyurular, sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

2023 ALES sınav sonuçları sorgulama ekranı


Yorum Yazın