İYİ Parti grup toplantısı notları

Akşener'den Erdoğan'ın "Biz varsak doğalgaz var, yoksak yok" sözlerine tepki

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akşener'den Erdoğan'ın "Biz varsak doğalgaz var, yoksak yok" sözlerine tepki
Abone ol
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle: 

"Emeklilere bayram ikramiyesi uygulaması ilk kez 2018'de başlamış bizim baskımızla vermek zorunda kalmıştı. Çıka çıka 2000 liraya çıkartıldı. Önümüzdeki bayramda yüzde 50 artış yapıldı. Bu bir artış mı kayıp mı? 2018'de bir emeklinin bayram ikramiyesi 250 dolara denk geliyordu. Bugün 97 dolara denk geliyor. O da dolar yerinde durursa. Emeklilerimize yine yokluk layık görülmüş, açlığa mahkum edilmiş. Bunu bizzat emeklilerimiz de söylüyor. Emekli kardeşlerimiz ikramiyelerin neye yeteceğini soruyorlar. Bu haksızlığı dile getirin dediler. Biz İyi Parti olarak bu sahtekarlığa sessiz kalmayacağız. Milyonlarca emeklimizin emeğine çökenlere asla sessiz kalmayacağız. Göstermelik vaatler ikramiyeler yetmez, emeklilerimizi daha fazla enflasyona ezdirmeyin. Mayıs ayında söylediğiniz sözü tutun, seyyanen 11 bin lira zam yapın. Böylece en düşük emekli maaşını asgari ücret seviyesine getirmiş olursunuz. Kök maaş işinden vazgeçin. Yüksek prim ödeyenleri daha fazla cezalandırmayın. Bu önerileri yaptınız yaptınız sandıkta en büyük tokadı emeklilerden yiyeceksiniz. Benden söylemesi. 

Erdoğan'ın "Biz varsak doğalgaz var, yoksak yok" sözlerine tepki

"Ne diyeyim Allah akıl fikir versin. Ana muhalefet gibi iktidarın sinirleri gergin! Millet varsa sen varsın, millet yoksa sen yoksun sayın Erdoğan."

Eski ÖSYM Başkanı Ali Demir’in FETÖ’den beraatine tepki 

“Ülkemizdeki sorunlar, her geçen gün, çığ gibi büyürken iktidarla, ana muhalefetin, ele ele sürdürdüğü, kayıkçı kavgası tam gaz devam ederken geçtiğimiz hafta, bir hukuk garabetine daha, şahit olduk. 2020 yılında, bir rezalet ortaya çıkmıştı. Düzenlenen bilirkişi raporuyla ÖSYM’nin, 2010 ile 2015 yılları arasında gerçekleştirdiği, tüm sınavların sorularının sızdırıldığı tespit edilmişti. Bunun sonucunda ise dönemin ÖSYM Başkanı, Ali Demir “FETÖ üyeliği” ve “görevi kötüye kullanma” suçlamasıyla 18 yıl 6 ay hapis istemiyle tutuklanmıştı.  Bu hafta ise birden bire, bir şey oldu. Ve biz bu kişinin bir anda beraat ettiğini sadece, görevini kötüye kullanma suçundan 1 yıl 15 gün ceza aldığını hükmün açıklanmasının da, 5 yıl ertelendiğini öğrendik. Rezalete bakar mısınız? Şimdi buradan, sormak istiyorum... Hayırdır muhteremler, ne değişti? Bir neslin, yalnız sorularını değil yıllarını, hayallerini, gençliğini çalanlar ne değişti de aklanıverdi? Herkes iyi bilsin ki onlar unutsa da biz unutmayacağız. Onlar unutturmaya çalışsa da biz unutturmayacağız. Onlar affetse de biz asla affetmeyeceğiz.”

Erdoğan- Sisi görüşmesi

Neden ülkemiz 11 yıl kaybetti. O zaman Doğu Akdeniz'de elimiz neden zayıflatıldı?

 İliç'teki maden faciası

Son ihanet İliç'te oldu. İktidar bu konuda defalarca uyarmamıza rağmen İliç'teki madenin kapasitesini artırdı. 9 canımız toprağın altından çıkarılamıyor. Bizim için toprağımıza doğamıza sahip çıkmak kutsal görevdir.


Yorum Yazın