Deva Partisinden açıklama:

Akşener toplantıya gelirse adayı tekrar değerlendiririz…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akşener toplantıya gelirse adayı tekrar değerlendiririz…
Abone ol
Habertürk canlı yayınına konuk olan Deva Partisi genel başkan yardımcısı Ekmen önemli açıklamalarda bulundu. Altılı mutabakatı koruma duygusuyla toplantının ikinci oturumunu Pazartesiye erteleme fikri Ali Babacan’ın tavrıdır.

Deva Partisi genel başkan yardımcısı Ekmen önemli açıklamalarda bulundu. 

Genel Başkan Yardımcısı Av. Ahmet Emin Ekmen, toplantıda söz kendisine verilince Ali Babacan’ın isim telafuzunda bulunmadığını, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adını söylemediğini açıkladı. 

Toplantıda yetki almadığını söyleyen Akşener için ise Ali Babacan’ın , bu toplantının ikinci oturumunu Pazartesi’ye bırakalım yine Saadet partisi evsahipliğinde yapalım diye öneride bulunduğu ifade ediliyor.

Ortak isimde mutabık kaldık diyemeyiz ortak aday anlayışında mutabık kaldık demeliyiz düzeltmesinin de Ali Babacan tarafından yapıldığını ifade eden Ekmen, önce usul konuşulacaktı sonra isim dedi. 

Cumartesi yapılan 5’li toplantıda ise özellikle fotoğraf servis edilmediğini, yapılan açıklamanın da ortak mutabakat metni değil basın açıklaması şeklinde yayınlandığını ifade eden Ekmen; fotoğrafın sonradan bir şekilde sızdırıldığını söyledi. Pazartesi günü Meral Hanım’ın masaya döneceği umudumuz bu hassasiyetin sebebidir diye ekledi. 

Akşener pazartesi günü toplantıya gelirse, toplantıyı iki oturumlu yaparak pazartesiye bırakma iradesi nasıl Sayın Babacan tarafından konulduysa aynı irade toplantıda Meral Hanım’ın hassasiyetinin dikkate alınması ve tam bir mutabakat olmaksızın karar verilmemesi açısından da konacaktır. 

 

 


Yorum Yazın