Akşener neden sert çıktı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Akşener neden sert çıktı?
Abone ol
İYİ Parti bugün 3. Olağan Büyük Kongresi'ni düzenliyor. ATO Congresium'da yapılan kurultayda Meral Akşener tek aday olurken, parti yönetiminde önemli değişiklikler bekleniyor. Kurultayda konuşan Akşener, "CHP'den 15 vekil istemek en büyük pişmanlığımdır" derken, sert mesajlar verdi. Parti içerisinde yaşanan sorunlar gün yüzüne çıkmaya devam ederken kulisler Meral Akşener'e ve ailesine yönelik sert söylemler de bulunulduğu bilgisiyle çalkalanıyor.

İYİ Parti'nin 3. Olağan Büyük Kurultayı başladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tek aday olduğu kurultayda GİK ve MDK'de önemli değişiklikler bekleniyor.

İYİ Parti 3. Olağan Kurultayı, Genel Başkan Meral Akşener'in kurultayın yapıldığı ATO Congresium'a gelmesiyle başladı. Kurultayda, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu divan başkanlığına, Genel Sekreter Uğur Poyraz ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Kadriye Ünler de başkan yardımcılığına seçildi. 

Daha sonra gündem gereği saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Akşener'in konuşmasında  parti içine verdiği sert mesajların sebebi anlaşıldı. 

İYİ Parti'nin kurucuları tarafından oluşturulan bir WhatsApp grubunda kendisine ve ailesine yönelik sert şekilde dile getirilen iddialara Akşener'in kürsüden cevap verdiği belirtildi.

Grupdaki yazışmalarda 3-4 kurucunun Akşener ve ailesini özellikle akçeli meselelere dahil olmakla itham ettiği Akşener'in de bu nedenle konuşmasının başında bu kadar sert çıktığı iddia edildi.

 


Yorum Yazın