AKP İstanbul İl Başkanı, gazetecilerden CHP’li belediye başkanlarının makam odalarını çekmesini istedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKP İstanbul İl Başkanı, gazetecilerden CHP’li belediye başkanlarının makam odalarını çekmesini istedi
Abone ol
”CHP’li siyasetçiler; artık bu tarz-ı siyasetin ahlaksızlık olduğunun farkına vararak, yalan yerine hizmet üretmeye yönelmeli”

 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü’nün başkanlık katında jakuzi olduğu iddiasında bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kampanya direktörü Necati Özkan üzerinden CHP’ye yüklendi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ”Olmayan bir jakuzi üzerinden bir kadına iftira atmak, ancak bu zihniyete yakışırdı!” ifadelerine yer veren Kabaktepe, ”CHP’li siyasetçiler; artık bu tarz-ı siyasetin ahlaksızlık olduğunun farkına vararak, yalan yerine hizmet üretmeye yönelmeli” dedi, Sancaktepe Belediyesi’nde çekim yapan gazetecilerin CHP’li belediye başkanlarının makam odalarını da çekmesini söyledi.

İmamoğlu’nun kampanya direktörü Özkan’ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü’nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesiyle başlayan, eski AK Parti yönetim ve CHP’li yeni belediye başkanı Alper Yeğin arasında polemiğe neden olan ”Sancaktepe Belediyesi’nde jakuzi” tartışması adliyelik olmuş; Başsavcılık, sosyal medyadaki ”Sancaktepe Belediyesi binasının başkanlık katında jakuzi” iddialarıyla ilişkin resen ”halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma” soruşturması başlatmıştı.

Kabaktepe, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Jakuzi iddiası üzerinden CHP’ye yüklendi. Kabaktepe’nin açıklamasının tamamı şöyle:

”Hep söylüyoruz; ‘Siyasi partilerin de DNA’sı vardır!’

CHP zihniyetinin yalan, iftira ve algı siyasetine dair DNA kodları bu defa Sn. Şeyma DöğücüHanımefendi ve Sancaktepe Belediyesi üzerinden partimizi yaftalama çalışmaları ile ortaya çıktı.

CHP, gerçekten uzak iddialar ve iftiralar, komik tavırlar, ve yalan üstüne yalanlar ile köhnemiş zihniyetini bir kez daha gösterdi.

Zaten; olmayan bir jakuzi üzerinden bir kadına iftira atmak, ancak bu zihniyete yakışırdı!

CHP’li siyasetçiler; artık bu tarz-ı siyasetin ahlaksızlık olduğunun farkına vararak, yalan yerine hizmet üretmeye yönelmeli.

Sancaktepe’ye giderek çekim yapan gazetecilerde de en ufak bir meslek etiği var ise; aynı üslup ve aynı pervasız tavırla CHP’li belediye başkanlarının makam odalarını da çekmeli.”

 

 

 


Yorum Yazın