AK Parti'den Yeniden Refah Partisi ve Demokratik Sol Parti'ye ziyaretler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti'den Yeniden Refah Partisi ve Demokratik Sol Parti'ye ziyaretler
Abone ol
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz , saat 18.00’de Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'la görüşecek.

 Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal’la görüşeceği belirtildi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz , saat 18.00’de Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı ziyaret edeceği belirtildi. 

Erdoğan'ın Aksakal ile bugün saat 18.00'de Beştepe'de görüşeceği belirtildi.

Aksakal, "Cumhur İttifakı'ndan bir teklif gelirse kabul eder misiniz" sorusuna, "Bunu tabii ki değerlendiririz. Bu konuların görüşülüp bir şekle evrilmesi sağlanacak. Bir karar oluşturulacak, o karar çerçevesinde tabii ki değerlendirmeye alınacaktır" yanıtını vermişti.

Aksakal, katıldığı bir canlı yayında ise seçimlerde Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenen Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemeyeceklerini açıklamıştı.


Yorum Yazın