AK Parti, çizgi filmi neden kaldırdı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti, çizgi filmi neden kaldırdı?
Abone ol
AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan, CHP yönetiminin eleştirildiği 'Yalan Üretim Merkezi' çizgi filminin kaldırılmasının ardından, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ'dan açıklama geldi.

Hamza Dağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu. Bundan sonrasında da bilgi ve belgeye dayalı, seviyenin korunduğu, aziz milletimize sadece gerçeklerle konuşacakları bir zemin istiyoruz.
Çünkü biz sadece gerçeklerle konuşuyoruz" dedi.

Hamza Dağ, AK Parti'nin son genel kongresinde, Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine gelmişti. 

NE OLMUŞTU?

AK Parti'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ı hedef almak isterken 128 milyar doları tekrar gündeme getirdiği ve billahsa sosyal medyada alay konusu olduğu 'Yalan Üretim Merkezi' isimli çizgi film videosu partinin sosyal medya hesaplarından silindi. "Devamı gelecek..." şeklinde biten animasyon sosyal medyada kullanıcılar tarafından alay konusu haline geldi. Videonun, bugün partinin sosyal medya hesaplarından silindiği ortaya çıktı.


Yorum Yazın