Ahmet Hakan: İster misin Kemal Bey, kongredeki sonuçları gördükten sonra adaylıktan çekilsin!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahmet Hakan: İster misin Kemal Bey, kongredeki sonuçları gördükten sonra adaylıktan çekilsin!
Abone ol
CHP İstanbul İl Kongresi’ne ”değişim”in damga vurmasının ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in desteklediği Özgür Çelik’in il başkanı seçilmesi sonrasında Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'dan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden adaylığını dair bir değerlendirme geldi.

Hakan, bugünkü yazısında şunları kaydetti:

”İstanbul Kongresi’nden önce şöyle diyordum: Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanlığı’na aday olmama ihtimali sıfırdır.  Bu konuda bir arkadaşımla kebabına iddiaya girdik.

Çünkü arkadaşım, “Kılıçdaroğlu aday olmayabilir” diyordu. Ben de ona “Amma safsın, var mısın iddiaya” dedim. Arkadaşım beni şaşırtan bir cüretle “Varım” dedi.

CHP İstanbul Kongresi’nden önce...  İç sesim şöyle diyordu: “Bu iddiacı arkadaşım amma da saf çıktı. Hiç böyle bir şey için iddiaya girilir mi? Kılıçdaroğlu’nun aday olacağı besbelli. Kabak gibi ortada. Neyse... Bana ne ya? Ben bedavadan kebabımı yerim, keyfime bakarım”.

CHP İstanbul Kongresi’nden sonra... İç sesim şöyle demeye başladı: “İster misin Kemal Bey, bu sonuçları gördükten sonra ‘hava galiba değişiyor’ falan diye adaylıktan çekilsin. İster misin bedavadan kebabı kendisini ‘amma da saf’ diye nitelendirdiğim arkadaşım yesin. İster misin kebap parasını ödemek bana düşsün. OMG”.

Yazının tamamı için tıklayın.


Yorum Yazın