Afyonlular ucuz şeker için saatlerce kuyrukta beklediler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Tarım Kredi Kooperatif marketi Afyonkarahisar'daki şubesinde indirimli şeker satışı yapılacağını duyurdu. Bu haberi duyan vatandaşlar, marketin kapısında kuyruk oluşturdu. Metrelerce uzunlukta olan kuyruktaki vatandaşlar uzun süre sırada beklediler.

Türkiye'de gün geçtikçe derinleşen ekonomik kriz nedeniyle alım gücü düşen vatandaşlar ucuz ürün kuyruklarına mahkûm olmaya devam ediyor.

UCUZ ŞEKER HABERİNİ ALAN AKIN ETTİ

Afyonkarahisar'da İmaret Cami önündeki Tarım Kredi Market'inde piyasaya göre ucuz şeker satılacağını duyan vatandaşlar, market önüne akın etti.
Market çalışanları ucuz şeker alabilmek için metrelerce uzun kuyruk oluşturan vatandaşları kontrol edebilmek için sık sık düzgün sıra yapmaları konusunda uyardı.

“2,5 SAATTİR SIRADA BEKLİYORUZ”

Metrelerce uzayan kuyruğu ise bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla kaydetti. 5 kilo şekerin 101 liraya satıldığını söyleyen bir kadın, 2,5 saattir sırada beklediğini söyledi. Fiyatların marketlere göre çok da ucuz olmadığını söyleyen vatandaşlar, “Burada şekerin kilosu 20 lira, markette de 22 lira ucuz değil yani. İnsanları böyle bekletiyorlar” ifadelerini kullandı. 


Yorum Yazın