Sana el pençe divan olmak gerekiyor

Acun Ilıcalı'nın 'nankör ve kansız' açıklamasına Serkay Tütüncü'den yanıt geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Acun Ilıcalı'nın 'nankör ve kansız' açıklamasına Serkay Tütüncü'den yanıt geldi
Abone ol
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda Survivor eski yarışmacısı hakkında zehir zemberek sözler kullandı. Ilıcalı’nın sarf ettiği sözler sonrasında yarışmacıdan jet yanıt geldi.

Acun Ilıcalı, Yotube'da yayınlanan 'Nur Tuğba İle Laf Aramızda' programına konuk oldu. Ilıcalı, çarpıcı açıklamalar yaptı.

“NANKÖR İNSAN, KANSIZ ADAM SEVMEM”

Nur Tuğba'nın "Survivor'a keşke almasaydım dediğiniz kimse var mı?" sorusuna cevap veren Ilıcalı, "Var, birkaç kansız çıktı. Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor'ı soruyorlar 'Survivor'ı bana sormayın' diyor. Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. 'Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri, bana yanlış olmuş' dedi. Çıktıktan sonra biz de bir program da yaptın' dedim. Nankör insan, kansız adam sevmem. Ben kimseden teşekkür istemedim. Dokunduğum insanların birçoğu da güzel şeyler söyler. Bana bakışıyla insanlar belli ediyor zaten ama nankörlüğü affetmem" ifadelerini kullandı.

O İSİM SERKAY TÜTÜNCÜ MÜ?

Acun Ilıcalı'nın isim vermediği kişinin, 2016 sezonunda gönüllüler takımında yer alan ve TV8'de 'Para Bende' adında programın sunucularından Serkay Tütüncü olduğu iddia ediliyor.

'Avatar' lakaplı Çağan Atakan Arslan'a karşı finalde kaybeden Serkay, yarışma sonrası basın mensuplarının kendisine Survivor'la ilgili soru yöneltmesini istememişti.

Başarılı performans sergilediği Survivor'ın ardından oyunculuk kariyerine adım atan Tütüncü; 'Afili Aşk', 'Bay Yanlış' ve 'Masumiyet' gibi dizilerde kamera karşısına geçmişti. Survivor Serkay, "Yarışmaya gitmeden önce de gittikten sonra da izlemedim. Yeniden katılmamın ihtimali bile yok, öyle söyleyeyim. Bu konudan bahsetmeyelim" demişti.

Serkay Tütüncü, Acun Ilıcalı’nın sözleri üzerine şu mesajı yayınladı:


Yorum Yazın