Acun Ilıcalı kızına araba aldı: Aldığı yanıt karşısında duygulandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Acun Ilıcalı kızına araba aldı: Aldığı yanıt karşısında duygulandı
Abone ol
Son günlerde yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye All Star' yarışmasıyla gündemde olan Acun Ilıcalı, 19 yaşındaki kızı Leyla'ya son model bir araba hediye etti. Kızıyla İstanbul trafiğine çıkan ünlü televizyoncu, Leyla'nın direksiyon başında videosunu sosyal medyada yayınladı. Acun Ilıcalı'nın, kızına yönelttiği soruya aldığı cevap dikkat çekti.
Haber Videosu

Kızlarına olan bağlılığı ile bilinen ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Zeynep Yılmaz ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Leyla Ilıcalı'ya lüks bir araba hediye etti.

Banu Başbuğ ile evliliğinden 1, Zeynep Yılmaz ile evliliğinden 2, Şeyma Subaşı ile evliliğinden de 1 kızı bulunan Ilıcalı, 19 yaşındaki Leyla Ilıcalı'ya son model bir araba aldı.

Ilıcalı, kızıyla birlikte dün birlikte İstanbul trafiğine çıktı. O anları 13,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlayan Ilıcalı, kızına "Hayırlı olsun, heyecan var mı? İstanbul trafiği seni ürkütüyor mu?" diye sordu. O esnada araç kullana Leyla Ilıcalı'nın "Teşekkür ederim. Sen yanımda olunca değil" cevabı Acun'u duygulandırdı.


Yorum Yazın