Abdulkadir Selvi'ye MHP'den oldukça sert tepki geldi: Zilletin kısık ateşinde Dem’lenmektedir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abdulkadir Selvi'ye MHP'den oldukça sert tepki geldi: Zilletin kısık ateşinde Dem’lenmektedir
Abone ol
Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'nin bugün kaleme aldığı yazı Cumhur İttifakı kanadında tartışmalara sebebiyet verdi. Selvi yazısında Türkiye'nin Avrupa Birliği'ne yönelmesi gerektiğini, ekonominin bu şekilde çözüleceğini aynı zamanda Osman Kavala'nın serbest bırakılması ve siyasi iklimin değişmesi gerektiğini savundu. Selvi'nin yazısına MHP'den oldukça sert bir tepki geldi.

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, Abdulkadir Selvi'nin köşe yazısına tepki gösterdi. Büyükataman, X hesabından yayınladığı açıklamasında Selvi'nin akıl tutulması yaşadığını söyleyerek, "Sorosçu Kavala’nın serbest bırakılmasının ekonomimize faydası olacağını söyleyerek Türkiye’yi tahakküm altına almak isteyen çevrelerin dili ile konuşmuştur" dedi.

İsmet Büyükataman'ın açıklaması şu şekilde: "Abdülkadir Selvi hezeyanlarla dolu bugünkü köşe yazısında Cumhur İttifakı’na dilinin altında sakladığı zehirle istikamet çizmeye yeltenmiş, tarafını bir kez daha açık etmiştir.

Sorosçu Kavala’nın serbest bırakılmasının ekonomimize faydası olacağını söyleyerek Türkiye’yi tahakküm altına almak isteyen çevrelerin dili ile konuşmuştur. Bugünkü köşe yazısıyla bir kez daha aslına rücu ettiğini gördüğümüz Selvi, milletin iradesini ekonomik operasyonlarla ipotek altına almaya çalışan küresel şebekelerin sözcülüğüne soyunmuştur. “Artık iklimin değişmesi ve baharın gelmesi gerekiyor.” Sözleri bilinçaltında nereye aidiyet hissettiğini açıkça göstermiştir.

Soros’un kuryesi, gezi parkı olaylarının kışkırtıcısı ve finansörü olan Kavala’ya özgürlük isteyen Selvi akıl tutulması içerisinde değilse, Zilletin kısık ateşinde Dem’lenmektedir.

Milli İrade karşıtlarının kalemşörlüğüne soyunan Selvi şunu iyi bilmelidir; bu sinsi hesap tutmaz, Türk milleti teslim olmaz, Cumhur İttifakı bu kirli kelime oyunlarını yutmaz !"

 


Yorum Yazın