”Yedi Bela Hüsnü” lakaplı kedi mahallenin ilgi odağı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
”Yedi Bela Hüsnü” lakaplı kedi mahallenin ilgi odağı oldu
Abone ol
Petshop sahibi Emre Özkan: ”Sürekli köpeklere saldırıyor. İnsanlar araya girdiği için nasibini alıyor. Normalde evcil bir kedi ama dışarı atmışlar. Daha önce kısırlaştırmışlar” Cengiz Karaca: ”Esnaf olarak sahiplendik. Köpeklere karşı bir saldırganlığı var. Bununla ilişkin video oluşturunca ortaya komik bir görüntü çıktı. Kediyi gören herkes gelip seviyor”

İSTANBUL (AA) İBRAHİM HALİL AKTÜRK Esenler'de, yoldan geçen köpeklere ve insanlara saldırmasıyla sosyal medyada ilgi gören "Yedi Bela Hüsnü" lakaplı kediyi mahalle esnafı anlattı.

Menderes Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi'nde, esnafın beslediği kedinin kaldırımdan geçenlere pusu kurup saldırdığı anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada ilgi gördü.

Petshop mağazası işleten Emre Özkan, AA muhabirine, kedinin geçen hafta işyerinin önüne geldiğini söyledi.

Kedinin yoldan geçen köpeklere saldırmasının, daha önce köpeklerle yaşadığı bir olaydan kaynaklanabileceğini belirten Özkan, "Sürekli köpeklere saldırıyor. İnsanlar araya girdiği için nasibini alıyor. Biz Hüsnü'yü esnaf olarak sahiplendik. Adını 'Yedi Bela Hüsnü" koyduk. Normalde evcil bir kedi ama dışarı atmışlar. Daha önce kısırlaştırmışlar." dedi.

"Kediyi gören herkes gelip seviyor"

Kedinin bu bölgeye bir hafta önce geldiğini söyleyen Cengiz Karaca da "Esnaf olarak sahiplendik. Kapıda beslemeye başladık. Köpeklere karşı bir saldırganlığı var. Bununla ilgili video oluşturunca ortaya komik bir görüntü çıktı. Kediyi gören herkes gelip seviyor" diye konuştu.

Murat Bilici isimli vatandaş ise kaldırımı mesken tutan kedinin, köpekler ve bazen de insanlar geçerken atak yaptığını, korkan kişilerin bile gülerek yoluna devam ettiğini söyledi.

Kaynak: AA

Kaynak:AA


Yorum Yazın