Radisson Otel Grubu, Türkiye’deki otel yatırımcılarına 2030 yılı hedefini açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Radisson Otel Grubu, Türkiye’deki otel yatırımcılarına 2030 yılı hedefini açıkladı
Abone ol
Radisson Otel Grubu Orta, Güney ve Doğu Avrupa Bölgesi Kıdemli Başkanı Yılmaz Yıldırımlar: ”Ülkemizin ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra, sürdürülebilir turizm ve sorumlu işletmecilik ilkelerine olan bağlılığımızla, istihdam yaratma ve toplumsal yönden öncü olma hedefimizi desteklemeyi sürdürüyoruz”

İSTANBUL (AA) Radisson Otel Grubu, Türkiye'de büyüme ve genişleme konusundaki kararlılığını yansıtan hedeflerini paylaştığı davette, 2030 yılına kadar belirlediği 100 otele ulaşma hedefini duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sakıp Sabancı Müzesi'nde gerçekleşen davet, misafirlerin keyifli müze gezisiyle başladı ve "Modernizmin İzinde Türk Resmi" koleksiyon sergisini ziyaretle devam etti. MSA restoranda düzenlenen ve büyük ilgi gören kokteylin ardından, misafirler kendileri için özel olarak hazırlanan akşam yemeğinde bir araya geldi.

Davet boyunca Grup yöneticileri ile bir arada olarak samimi sohbetler gerçekleştiren ve birbirinden değerli deneyimleri paylaşan misafirler, gelecekteki işbirlikleri ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamak ve zengin tarihini anmak amacı ile etkinlikte yer alan yatırımcılar, Radisson Otel Grubu'nun Türkiye'deki büyüme stratejisine olan güvenlerini dile getirdi ve işbirliklerini daha da güçlendirmek için kararlı olduklarını belirtti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Radisson Otel Grubu Orta, Güney ve Doğu Avrupa Bölgesi Kıdemli Başkanı Yılmaz Yıldırımlar, şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlama şerefine ulaştığımız bu olağanüstü akşamda sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Gururla ifade ediyoruz ki Türkiye'de 20 yılı aşkın bir süredir varlık gösteren ve her geçen gün daha da güçlenen bir marka olarak, yatırımcılarımıza olan saygımızı bir kez daha vurgulamaktan mutluluk duyuyor ve kendilerine bize gösterdikleri güven için teşekkür ediyoruz. Ülkemizin ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra sürdürülebilir turizm ve sorumlu işletmecilik ilkelerine olan bağlılığımızla, istihdam yaratma ve toplumsal yönden öncü olma hedefimizi desteklemeyi sürdürüyoruz."

Kaynak: AA

Kaynak:AA


Yorum Yazın