Papel, kullanıcılarına birçok farklı finansal aracı aynı anda sunacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Papel, kullanıcılarına birçok farklı finansal aracı aynı anda sunacak
Abone ol
Papel Kurucusu ve CEO’su Seyhan İbrahim Yıldırım: ”Yılın ikinci çeyreğinde cashback, yurt dışı para transferi, hediye kartları, chat ile para gönderme, açık bankacılık ve Papel IBAN özellikleriyle çok daha geniş bir finansal ekosistem yaratmayı hedefliyoruz”

İSTANBUL (AA) Fintek şirketi Papel, cashback fırsatlarından harcama bölüştürmeye, 7/24 para transferinden Papel Kart'a kadar kullanıcılarına birçok farklı finansal aracı aynı anda sunmaya hazırlanıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Papel, "Hızlı ve Kolay Finans" mottosuyla yeni nesil bir finansal deneyim vaad ediyor. İşletmeler için de birçok yeniliği hayata geçirmeye hazırlanan şirket, özellikle Papel İşletme Paneli ile yeni özelikleri tanıtacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Papel Kurucusu ve Üst Yöneticisi (CEO) Seyhan İbrahim Yıldırım, 2024 yılının ilk çeyreğine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak şu ana kadar iyi bir performans gösterdiklerini belirtti.

İkinci çeyrekte ise Papel mobil uygulamasında birçok önemli değişikliğe gidecekleri bilgisini paylaşan Yıldırım, daha kullanışlı bir ara yüz ve gelişmiş özellikler geleceğini kaydetti.

Yıldırım, "Hem bireysel hem de kurumsal kullanıcılarımız için daha avantajlı bir finansal ekosistem yaratmak amacıyla çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yılın ikinci çeyreğinde cashback, yurt dışı para transferi, hediye kartları, chat ile para gönderme, açık bankacılık ve Papel IBAN özellikleriyle çok daha geniş bir finansal ekosistem yaratmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Ayrıca 2024'ün ikinci yarısında Papel'in lansman sürecine başlanacağına işaret eden Yıldırım, yoğun bir çalışma döneminde olduklarının altını çizdi.

B2B ve B2C segmentleri için iki ana hedef doğrultusunda çalıştıklarını kaydeden Yıldırım, bu yıl içinde Papel İşletme Paneli'ni de hayata geçireceklerini belirtti.

Yıldırım, şu açıklamalarda bulundu:

"Kurumsal ve bireysel segmentlerde güçlü adımlarla ilerliyoruz. B2B tarafında işletmelerimiz için çok daha verimli bir süreci başlatmak istiyoruz. Papel İşletme Paneli ile en büyük önceliğimiz işletmelerin tek bir platformdan iş süreçlerini kolayca yönetebilmelerini sağlamak. Sadece ödeme alma değil, ekip yönetiminden stok takibine birçok finansal ihtiyaç için Papel İşletme Paneli'ni kullanabilecekler. İster onlarca mağazası olan bir marka, ister eticaret yapan bir freelancer olsun, farklı ihtiyaçlara yönelik araçlarla entegre çözümler sunmayı planlıyoruz.

Papel Sanal POS, Papel CepPOS, Papel Akıllı POS ya da Papel ile Öde gibi ödeme alma yöntemlerimizle de birçok farklı kanaldan kolay ve hızlı ödeme almalarını sağlayacağız. Ayrıca rekabetçi komisyon oranlarıyla da iş yerlerine katkı sağlayacağız. Bu sayede Papel ekosistemindeki işletmelerin verimlilik artışına yardımcı olmayı hedefliyoruz. Finansal ihtiyaçları iyi analiz eden, teknoloji üreten ve geliştirdiği ekosistem ile tüm finansal ihtiyaçları Papel ekosisteminden ayrılmaya gerek kalmadan gideren bir şirket olmayı hedefliyoruz."

Kaynak: AA

Kaynak:AA


Yorum Yazın