”Müstakbel Damat” filminin galası yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
”Müstakbel Damat” filminin galası yapıldı
Abone ol

İSTANBUL (AA) Başrollerini İlker Ayrık, Erdal Özyağcılar ve Hande Soral'ın üstlendiği "Müstakbel Damat" adlı film, 11 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak.

Pervasız Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, çekimleri 3 yıl önce tamamlanan filmin galası TİM Show Center'de gerçekleştirildi.

Galada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu İlker Ayrık, filmde hem oyuncu hem yönetmen hem de yapımcı rolüyle yer almaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Türk sinemasının eski dönemlerindeki güldüren, aynı zamanda hüzünlendiren unutulmaz filmlerin genç bir versiyonunu yaptığımızı hissediyorum." dedi.

Filmin çekimlerinin 6 hafta sürdüğünü aktaran Ayrık, "Bunun 5 haftasını Kıbrıs'ta çektik. Filmde kendini kayınpederine sevdirmeye çalışan bir adamın yaşadığı aksaklıkları ele alıyoruz." diye konuştu.

Hande Soral da çekimlerin keyifli geçtiğinden bahsederek, "Seyircinin koşa koşa sinemaları dolduracağı bir döneme gireceğimizi düşünüyorum. Gülmeyi özleyenler için iyi bir aile komedisi çektiğimizi söyleyebilirim. Eminim izleyicilerimiz de çok keyif alacaklardır." ifadelerini kullandı.

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar ise "Filmin senaryosunu ilk okuduğumda Kıbrıs Türkü bir karakterin acılarını anlattığını gördüm ve çok sevdim. Bir film çekerken önemli olan seyirciye saygıdır, hem oyuncu hem de senaryosunun kalitesinde bunu görürsünüz. Ama bir de prodüksiyon kalitesi önemlidir. İlker bu konuda da çok fedakarlıklarda bulundu." değerlendirmesini yaptı.

Oyuncu Ayça Erturan, herkesin komediye hasret kaldığına söyleyerek, "Pandemiye denk geldi uzadı ama izleyicilerimizin beklediklerine değecek bir film oldu. Şahane, bomba gibi bir film oldu. Bu kadar değerli usta isimle beraber oynamak ve İlker'in harika yönetmenliğiyle çalışmak büyük bir onur." şeklinde konuştu.

Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Nilgün Kasapbaşoğlu, Ayça Erturan, Aykut Taşkın, Suat Sungur, Ahu Sungur, Bilge Şen, Ferdi Akarnur, Ilgıt Uçum, Serkan Özcezarlı, M. Serdar Fırat ve Yücel Erten yer alıyor.

Filmin yönetmen koltuğuna İlker Ayrık otururken, senaryosunu M. Serdar Fırat ve Serhat Sarı kaleme aldı.

"Müstakbel Damat", ani bir evlilik kararı alan Hasan ile Sema çiftinin, kız tarafına bu evliliği duyurmak için gittikleri Kıbrıs'ta yaşadıklarını anlatıyor.



Kaynak: AA

Kaynak:AA


Yorum Yazın