Migros’tan Anneler Günü’nde birçok kategoride kampanya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Migros’tan Anneler Günü’nde birçok kategoride kampanya
Abone ol
1012 Mayıs’ta yüz, vücut, el bakım kremleri ve losyonlar yüzde 50 indirim avantajıyla Migros raflarındaki yerini alıyor

İSTANBUL (AA) Migros Anneler Günü'nde kişisel bakım ürünlerinden çiçek ve çikolataya, elektrikli küçük ev aletlerinden züccaciye ürünlerine kadar onlarca çeşit üründe kampanya sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Migros, Anneler Günü'nü kampanyalarla karşılıyor. Şirket parfümden makyaj malzemesine, elektrikli küçük ev aletlerinden züccaciye ürünlerine, kişisel bakım ürünlerinden çiçek ve çikolataya kadar onlarca çeşit üründe birçok farklı oranda indirim uyguluyor.

1012 Mayıs'ta yüz, vücut, el bakım kremleri ve losyonlar yüzde 50 indirim avantajıyla Migros raflarındaki yerini alıyor. Parfümler ve Maybelline, Loreal Paris, Golden Rose markalı makyaj ürünleri yüzde 50 indirimli olarak satışa sunuluyor.

Saç boyaları, saç şekillendiriciler ve deodorantlar ise yüzde 30 indirimli olarak 1012 Mayıs tarihlerinde satışa sunuluyor.

Ayrıca, 1012 Mayıs tarihlerinde şampuan ve saç kremlerinde aynı ürünün ikincisi yüzde 70 indirimli satışa sunulurken şarjlı diş fırçası ve yedek başlıkları ile duş jellerinde 1 alana 1 hediye kampanyaları bulunuyor.

Paşabahçe, Borcam ve Lav ürünlerinde yüzde 40 indirim

Züccaciye ürünlerinin en çok tercih edilen markalarından Paşabahçe, Borcam ve Lav ürünlerinde 1013 Mayıs'ta yüzde 40 indirim uygulanırken porselen, seramik ve pişirme grubu mutfak gereçleri yüzde 30 indirimle raflarda yerini alıyor.

213 Mayıs'ta yüzde 30 indirimli olarak müşteriye sunulacak elektrikli kişisel bakım ürünlerinin yanında, elektrikli küçük ev aletlerinde de yüzde 30 indirim geçerli olacak.

Ayrıca, 1112 Mayıs tarihlerinde "Solo Plant Orkide q12" 229,95 liradan satışa sunulurken "Xiaomı Redmi Note 13 8/256gb cep telefonu" 10 bin 399,95 lira, "Xiaomi Redmi Note 13 pro 8/256gb cep telefonu" ise 14 bin 499,95 liradan satışa sunulacak.

912 Mayıs'ta tüm parfüm ve vücut spreylerinde bir alana bir hediye kampanyasının yanı sıra seçili markalardaki saç boyaları yüzde 40 indirim ile raflarda yerini alıyor. Tüm cilt serumlarında bir alana bir hediye kampanyasının yanında aynı marka ojelerde bir alana bir hediye kampanyası bulunuyor.

112 Mayıs'ta Maybelline markalı makyaj ürünleri, L’Oreal Paris markalı makyaj ve yüz bakım ürünleri, Golden Rose markalı makyaj ürünleri yüzde 50 indirimli, Garnier markalı yüz bakım ürünleri ise yüzde 40 indirimli olarak müşterilerle buluşuyor.

Flormar markalı seçili makyaj malzemeleri ise 131 Mayıs'ta yüzde 50 indirimli olarak raflarda yer alıyor. 213 Mayıs arasında geçerli elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 30 indirim de müşterileri bekliyor.

Migros, "Gördüğünüze İnanın" kampanyası ile görenlerin gözlerine inanamayacağı fırsatları müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor.

Kampanya kapsamında 14 Mayıs'ta yapılacak 200 lira tutarındaki alışverişlerde "100 ml Nivea Ferahlatıcı Hydro Gel Yüz Kremi" 140 lira yerine 45 liradan satışa sunulacak. Ayrıca, Money Bonus'lulara özel kampanyalar hız kesmeden devam ederken 1015 Mayıs tarihleri arasında Migros, Macrocenter, Mion ve Migros Online kanallardan Money Bonus kart ile tek seferde yapılacak 1000 lira ve üzeri alışverişe 100 Money Bonus hediye ediliyor.

Kaynak: AA

Kaynak:AA


Yorum Yazın