BonVeno, market ve yemeiçme alışverişini tek çatı altında buluşturdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BonVeno, market ve yemeiçme alışverişini tek çatı altında buluşturdu
Abone ol
Metro Türkiye CFO’su Aslı Aracıoğlu: ”Hem tüketime hazır yeme içme çözümlerini hem de market ürünlerini tek bir çatı altında toplayan BonVeno mağazalarımız, işte bu anlayışla hayata geçirdiğimiz en yeni girişimimiz” BonVeno Türkiye Genel Müdürü Eda Özkan: ”Hedefimiz yeni mağaza yatırımları ile daha fazla kişiye ulaşmak”

İSTANBUL (AA) Metro Türkiye, yeni yatırımı BonVeno ile market ürünleri ve yemeiçme alışverişini tek çatı altında topladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "Alışverişte Yeni Alışkanlık O" mottosuyla hizmet veren BonVeno, müşterilerine her öğün için pişmiş ya da pişime hazır ürünler sunuyor.

Mağaza içinde ve dışında oturma alanları bulunan BonVeno'da müşteriler hem market alışverişi yapabiliyor hem de kafe kısmında oturup yemek sipariş verebiliyor.

Şirket, yıl sonunda 50, 5 yıl içinde ise 1000'den fazla mağazayla hizmet alanını genişletmeyi hedefliyor.

Açıklamada görüşlerin yer verilen Metro Türkiye CFO'su Aslı Aracıoğlu, toptancı market kimlikleriyle profesyonellere yönelik odaklarının güçlenerek devam ettiğini belirtti.

Aracıoğlu, "Bu alanda da öncü ve yenilikçi girişimlere imza atıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz araştırmalarda gördük ki tüketicilerimizin hız ve pratiklik ihtiyacı gün geçtikçe artmakta. Evlerine yakın noktalarda gerçekleştirdikleri alışverişlerde hazır yemek, kahve gibi ihtiyaçlarını da giderebilmek onlar için önemli. Hem tüketime hazır yemeiçme çözümlerini hem de market ürünlerini tek bir çatı altında toplayan BonVeno mağazalarımız, işte bu anlayışla hayata geçirdiğimiz en yeni girişimimiz." ifadelerini kullandı.

"Organizasyonumuzun hedefinde 5 yılda 1000'den fazla mağaza açmak yer alıyor"

BonVeno'nun çoğunlukla günlük ve haftalık alışverişe uygun ürün çeşitleriyle mahalle içerisinde hizmet verdiğine dikkati çeken BonVeno Türkiye Genel Müdürü Eda Özkan da yeni nesil mağazalarının, geniş ürün gamını ulaşılabilir fiyatlarla sunduklarını vurguladı.

Özkan, müşterilerinin burada sadece temel market ihtiyaçlarını karşılamakla kalmadığını, marketle kafeyi bir araya getirip bunu bir molaya dönüştürdüklerini kaydederek şu açıklamalarda bulundu:

"2024 itibarıyla toplam 350 milyon lira yatırım rakamına ulaşacak olan organizasyonumuzun hedefinde 5 yılda 1000'den fazla mağaza açmak yer alıyor. İlk BonVeno mağazamız geçen yıl haziran ayında Bostancı'da açıldı. Bostancı, yalnızca bizim değil aynı zamanda dünya genelinde de açılan ilk BonVeno mağazası. Bugünse İstanbul'da tam 16 mağazamızla hizmetteyiz. Büyüklüğü 85 ila 200 metrekare arasında değişen mağazalarımızda 2500 ila 3000 çeşit ürün bulunuyor. Arka arkaya kapılarını açan mağazalarımızla yine dünyada en hızlı yayılımı gösteren BonVeno ülkesi, Türkiye oldu. Hedefimiz yeni mağaza yatırımlarıyla daha fazla kişiye ulaşmak."

Aynı zamanda yüzde 100 izlenebilirlik imkanıyla ürünün, mağazaya ulaşana kadar olan yolculuk bilgisine erişilebilidiğine dikkati çeken Özkan, börek çeşitlerinden pizzaya, lahmacundan meyvesebzeye ve temizlenmiş paketli balık çeşitlerine kadar birçok donuk ürünlerin mağazalarında yer aldığını kaydetti.

Özkan, "Ayrıca yıkanmış kullanıma hazır haldeki paketli taze sebze meyveler de mağaza içerisindeki soğuk ürün dolaplarında hız arayan müşteriler için alternatif oluşturuyor. Bunun yanında BonVeno'da tüm beslenme şekillerini oldukça geniş ürün çeşitliliğiyle karşılıyoruz. Organik, bitki bazlı ve glutensiz birçok ürünümüze de ulaşabiliyorsunuz. Taze et çeşitlerini raflarımızda sunuyoruz. Şarküteri, peynir reyonumuz da yine geniş ürün gamıyla yer alıyor." değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA

Kaynak:AA


Yorum Yazın