4 Mayıs Günlük Burç Yorumları...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
4 Mayıs Günlük Burç Yorumları...
Abone ol
Bugün güzel bir gün olsun. 4 Mayıs'ta burçları neler bekliyor. nelere dikkat etmeli, nelerden kaçınmalıyız?



Koç

Bugünlerde istediğiniz tüm şeyleri elde ettiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Her şeyden önce isteklerinizin gerçekleşmesi için gayret göstermeniz gerekiyor. Aşk hayatınızda yeni maceralara hazır olun. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir gün, küçük kazalara dikkat etmelisiniz.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Boğa


Sevgilinizle aranızda ki problemlerin çoğu sizden kaynaklanıyor. İşinizle ilgili bazı canınızı sıkan durumlar sonunda çözüme kavuşuyor. Hayal ettiğiniz şeyler için biraz daha para ayırmalısınız. Aklınızda bulunan yatırımlar için para biriktirmediniz gerekiyor yani sizin hiç yapamadığınız şeyi. Günü birlik yaşamak sizi yıpratıyor.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



İkizler


Bugün uğraştığınız işlerde ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizdeki ani duygusal değişiklikler zorlanmanıza neden olabilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek sizi rahatlatacak. Sorumlu olduğunuz konularda en iyisini yapmak için görüşmeler içinde olabilirsiniz.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Yengeç

Maddi konularda mucize niteliğinde gelişmeler olmayacak. Kısmen rahatlayacak ve birikim yapabileceksiniz. Yüksek enerjiniz engelleri aşmanıza fazlasıyla yardımcı olacak kadar güçlü. İsteklerinizi gerçekleştirmek için ısrarcı olun zekanızı iletişim gücünüzü ortaya koyun. Kelimelere takılıp kalmadan hedefinize doğru yürümeyi seçin. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insanın davranışlarından rahatsızlık duyabilirsiniz.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Aslan

Bugün gelecek ümitlerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Ticari konularda gelişmeler olabilir. Akşam saatlerinde koşullar biraz sıkıntılı olabilir.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Başak

Bugün farklı konulara zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sizin için yeni olan şeyler öğrenebilirsiniz. İşlerinize hız kazandırmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. İlişkiler ön planda olabilir. Çaba gösterdiğiniz işlerden gelecek faydalar olabilir. Sorumluluklarınız aratabilir. Akşam saatlerinde işle ilgili konularda yeni fikirler gündeme gelebilir.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Terazi

İlişkinizin gidişatı ve düşüncelerinizi çevrenizdeki arkadaşlarınızla ailenizle paylaşıyor ve düşüncelerinizi onlara söylüyorsunuz ancak asıl paylaşmanız gereken kişi olan partnerinizle paylaşmıyorsunuz buda onu üzüyor ve sizden uzaklaştırıyor. İşinizle ilgili konlarda yaratıcılığınızı ön planda tutuyorsunuz ancak bazen bu durum sizi fazlasıyla yoruyor omzunuzda fazla yükün olması sizin sorumluluklarınızı artırıyor. Ailenizle zaman geçirmeyi ihmal etmeyin ve hafta sonu mümkün olduğunca onları ziyaret edin zira aile büyükleriniz sizin tarafından unutulduğunu düşünüyor.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Akrep

Bu sıralar iş hayatınızda dikkatinizi toparlayıp işinizi yapmak sizin için büyük sıkıntı oluyor ancak işinizi seviyor olmanız sayesinde birçok şeyin üstesinden geliyorsunuz. Ayrıca bugünlerde enerjiniz çok yüksek. Oldukça aktifsiniz adeta her yerdesiniz, yeni ortamlara giriyor ve üzerinizdeki stresi atıyorsunuz. Maddi olarak da rahat bir dönem geçiriyorsunuz. Yine de temkinli davranmaya özen göstermelisiniz.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Yay

Kişisel yönden kendinizi geliştirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hassas olduğunuz konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Aşkta çatışmalar yaşanabilir. Çalışma hayatınızdaki konularda sakin kalmaya özen gösterin. Parasal konularda ani kararlardan kaçınmalısınız. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Oğlak


Bugün bütün haftanın yorgunluğu üzerinizde. Yeni haftanın stresini yavaş yavaş hissettiğiniz bugünde yapacağınız ufak seyahat planı sizin için faydalı olacaktır. Gelecekle ile ilgili karar vermenin eşiğindesiniz. Olayların etkisinde kalmadan neden-sonuç ilişkisi kurarak kararları vermelisiniz.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Kova

İlişkinizde basit ama sancılı bir döneme giriyor. Basit çünkü saçma ve küçük şeylerden dolayı kavga ediyorsunuz ve bunu saçma sapan bir şekilde büyütüyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınız aranızda ufak bir anlaşmazlık çıkabilir hatta bunun sizin için danışıklı dövüş olduğunu ve size inanmayanlarda olabilir. Kararlarınızı hızlı vermemelisiniz ancak sizin karakteriniz bu bazı şeyleri hızlı yapmayı seviyorsunuz. Maddi konularda kazanan olmak istiyorsanız daha sakin karar vermeyi öğrenmelisiniz.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.



Balık

Bugün ortaklı konularda sonuçlar alabilirsiniz. Karar aldığınız işlerde mücadele verebilirsiniz. Teknik konularda eğitimler alabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Finansal konularda sizi duygusal olarak bağlayan işler gündeme gelebilir. Yetenekli olduğunuz işlere daha fazla yönelebilirsiniz. Sanatsal faaliyetler sizi rahatlatabilir.
Yükselen burcunuzu da mutlaka okuyun.


Yorum Yazın