3 parti gezdi finalde AK Parti'de karar kıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
3 parti gezdi finalde AK Parti'de karar kıldı
Abone ol
AK Parti'nin Elazığ Maden İlçe Belediye Başkan Adayı 3 parti gezdikten sonra yuvasına dönen Musa Orhan oldu. Bu, Orhan'ın ikinci AK Parti'ye dönüş macerası.

Büyükşehir belediye başkan adaylarının ardından ilçe belediye başkan adaylarını da açıklayan AK Parti, Elazığ Maden İlçe Belediye Başkan Adayı olarak Musa Orhan’ı gösterdi. 2009 yılında Saadet Partisi’nden Belediye Başkanı olan Orhan; AK Parti, Demokrat Parti, İYİ Parti’nin ardından tekrar AKP’den aday oldu.

5'İNCİ PARTİ DEĞİŞİMİ

Bu yıl 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti’nin Maden İlçe Belediye Başkan Adayı daha önce iki dönem başkanlık yapmış olan Musa Orhan oldu. Orhan’ın seçim süreçlerindeki parti değişimleri dikkat çekti. Beş defa parti değiştiren Orhan, yerel seçimlerde tekrar AKP’nin adayı oldu.

SON DURAĞI AK PARTİ OLDU

AK Parti Maden Belediye Başkan Adayı Musa Orhan, 2009 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nden Belediye Başkanı oldu. Orhan, 2013 yılında yapılan yerel seçimlerde ise AK Parti’ye geçti ancak AK Parti seçimlerde başka aday gösterince partiden ayrıldı. 2014 yılında Demokrat Parti’den yeniden Belediye Başkanı seçilen Orhan, 2015'te yeniden AK Parti’ye döndü. 2018 yılında AK Parti’den ayrılan Orhan, İYİ Parti’ye geçti ve 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti’den seçimlere girmesine rağmen kazanamadı. İYİ Parti’den seçimi kazanamayan ve partiden istifa eden Musa Orhan yeniden AK Partiye geçti ve Maden Belediye Başkan Adayı gösterildi.


Yorum Yazın