Saray ne açıklayacak?

3 aydır ortalarda yok! Kate Middleton hakkındaki komplo teorilerinin ardı arkası kesilmiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
3 aydır ortalarda yok! Kate Middleton hakkındaki komplo teorilerinin ardı arkası kesilmiyor
Abone ol
İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı BBC tarafından son dakika gelişmesi olarak duyuruldu. Kate Middleton ile ilgili sosyal medyada pek çok iddia ortaya atıldı.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en sevilen çiftlerinden Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Gelen iddialar arasında Galler Prensi William’ın Lady Rose Hanbury arasında ilişki yaşadığı var. Öte yandan Kate Middleton’ın fotoğraf paylaşımıyla oynaması ise gündem oldu. 

KATE MIDDLETON'IN FOTOĞRAF KRİZİ

Bir süredir sağlığı hakkında spekülasyon yapılan Galler Prensesi Kate Middleton, Anneler Günü (İngiltere'de Mart'ın ikinci pazarı kutlanıyor) için paylaşılan fotoğrafının montaj kaygılarıyla geri çekilmesinin ardından yaşanan "karışıklık" nedeniyle özür diledi.

Galler Prensesi, Kensington Sarayı'nın X hesabından yaptığı açıklamada, birçok amatör fotoğrafçı gibi fotoğraf düzenleme uygulamalarıyla da ilgilendiğini belirtti.

Prenses Kate, "Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de deneysel fotoğraf düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız fotoğrafın sebep olduğu karışıklık için özür dilerim. Umarım herkes çok mutlu bir anneler günü geçirmiştir." ifadelerini kullandı.

ALDATMA İDDİALARI ORTAYA ÇIKTI

Independent UK gazetesinde Prens William'ın, Kate'i aldattığı öne sürülen Lady Rose Hanbury ile ilgili övgü dolu makale yayınlaması akıllarda soru işareti oluşturdu.

Lady Rose Hanbury'nin önce halka sevdirilip sonra yeni kraliçe olacağı söylentiler arasında yerini aldı.

"Büyük bir açıklama..."

Öte yandan İngiltere merkezli yayın kuruluşu BBC’nin logosunu dün gece siyaha çevirdiği ve İngiliz Kraliyet Ailesi’nden ‘büyük bir açıklama’ beklendiği iddia edildi.

İngiliz basını: Kate ve William Windsor çiftliğinde görüldü

The Sun'ın haberine göre, Galler Prensi ve Prensesi Cumartesi günü Windsor'daki evlerinin yakınındaki çiftlikte görüntü.

Gazeteye konuşan görgü tanıkları çiftin mutlu göründüğünü belirti. Ancak gazete söz konusu iddiasını destekleyen bir fotoğraf yayınlamadı. Fotoğrafsız iddia kamuoyunun kafasını karıştırdı.

Bir başka İngiliz gazetesi bu iddiayı 'Kate Middleton, çiftlik ziyaretinde görüldü; Galler Prensesi karın ameliyatından sonra resmi işlere dönüş yolunda ilk adımları atarken 'mutlu, rahat ve sağlıklı' görünüyordu' başlığı ile okurlarına sundu.


Yorum Yazın