29 Ekim'de İstanbul'da hangi etkinlikler var?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
29 Ekim'de İstanbul'da hangi etkinlikler var?
Abone ol
Her sene 29 Ekim'de kutlanan Cumhuriyet Bayramı, Cumhuriyet'in 100. yılında da coşkuyla kutlanacak. İstanbul'da yapılacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri ve konserleri merak ediliyor. Peki, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri İstanbul'da nerede, saat kaçta yapılacak?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri arama motorlarında sorgulanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yapılan açıklamada kutlamaların Üsküdar Meydanı’nda yapılacağı aktarıldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılacak. Etkinlikte Anadolu Ateşi dans gösterisi sonrası Selda Bağcan sahne alacak. İşte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri ile ilgili detaylar...

29 EKİM'DE İSTANBUL'DA HANGİ ETKİNLİKLER VAR?

İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yılında birçok nokyada etkinlikler düzenlenecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre bu sene kutlamalrın merkezi Üsküdar Meydanı olacak.

KARTAL

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen kutlama programı her yıl olduğu gibi bu yıl da 14.00-18.00 saatleri arasında Kartallı Kazım Meydanı’nda düzenlenecek olan çocuk etkinlikleri ile başlayacak.  

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları akşam ise Fener Alayı ile başlayacak. Kartallı Kazım Meydanı’ndan 19.00’da başlayacak olan Fener Alayı ile Kartal Meydanı’na kadar yürüyüş gerçekleştirilecek. Kutlamalar, Kartal Meydanı’nda yapılacak olan konser programıyla devam edecek. Cumhuriyet Bayramı coşkusu saatler 20.30’u gösterdiğinde Oğuzhan Koç konseriyle devam edecek. Türk pop müziğinin sevilen ismi Oğuzhan Koç, sahne alarak Kartallılarla buluşacak. 

30 Ekim Pazar günü ise Kartal Meydanı’nda saat 18.00’de Taner Özdemir konseri, 19.30’da Halk Oyunları gösterileri, 20.30’da ise Türk Halk Müziği’nin beğenilen ismi Resul Dindar konseri düzenlenecek.

ATAŞEHİR

Ataşehir’deki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 28 Ekim Cuma günü saat 13.00’de Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek resmi törenle başlayacak. 29 Ekim Cumartesi günü ise; Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, saat 19.30’da Doğu Ataşehir Migros önünden “Fener Alayı” yürüyüşüyle başlayacak. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, fener alayı boyunca vatandaşlarla birlikte yürüyerek, kutlamalara öncülük edecek. 

KADIKÖY

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan Müze Gazhane’de de bayramda, her yaş grubuna özel, tüm güne yayılacak bir dizi etkinlik yapılacak.

Müze Gazhane'de atölyeler, söyleşiler, gösteriler yapılacak.

ŞİŞLİ

Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda da saat 20.00’de CRR Senfoni Orkestrası’nın “Kuvayi Milliye ve Cumhuriyet” isimli konseri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konseri dinleyici ile buluşacak.

EYÜP

Eyüp Haliç Etkinlik Alanı’nda saat 20.30’da Tuğkan sahne alacak.

SULTANBEYLİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Sultanbeyli Kent Meydanı’nda saat 20.30’da Yüksek Sadakat sahneye çıkacak.

KAĞITHANE

Kağıthane'de bulunan Sadabat Parkı’nda saat 20.30’da Samida sahne alacak.

FATİH

Fatih’te Mevlanakapı Kara Surları’nda gün boyu etkinlikler düzenleneceği açıklandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Maskotlu Çocuk Konseri, Pound Rockout Atölyesi, Bando Gösterisi ve Sokak Sanatları, Sihirli Bayrak Atölyesi etkinlikleri çocuklar ile buluşturulacak. 


Yorum Yazın