2023 TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman başlıyor? Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ücretli mi?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2023 TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman başlıyor? Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ücretli mi?
Abone ol
Bu yıl 40.'sı düzenlenecek olan TÜYAP Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na dair bazı detaylar merak ediliyor. Kitapseverlerin akın ettiği fuara dair, "2023 TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman başlıyor? Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ücretli mi?" sorularının yanıtı haberimizde...

40 yılı geride bırakmaya hazırlanan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın bu yılki Onur Yazarı, TÜYAP Kültür Fuarları Danışma Kurulu kararıyla Yazar Nermin Abadan Unat olarak belirlendi. Fuar süresince Unat’ın yaşamı ve eserleri üzerine, kendisinin de katılımıyla çeşitli panel ve söyleşiler düzenlenecek. Fuarın Ana Teması ise Cumhuriyetin 100. Yılında “Yaşasın Cumhuriyet” olacak. İstanbul Kitap Fuarı tema kapsamında birbirinden değerli konukların ve Onur Yazarı Nermin Abadan Unat’ın katılımıyla düzenlenecek kültür etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Peki, 2023 TÜYAP Kitap Fuarı ne zaman başlıyor? Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ücretli mi?

 

TÜYAP KİTAP FUARI NE ZAMAN?

40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 28 Ekim–5 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenecek. 1000'i aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla yüzlerce yazar fuar kapsamında kitapseverlerle bir araya gelecek.

Hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Fuar, son günü olan 5 Kasım 2023 Pazar akşamı 19.00’da sona erecek. 

Fuarla ilgili etkinlik listesi, imza günleri ve detaylı bilgilere http://istanbulkitapfuari.com/ adresinden erişilebilecek.

 

ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARI ÜCRETLİ Mİ, ÜCRETSİZ Mİ?

Giriş öğrenci, öğretmen, çocuk, emekli ve engellilere ücretsizdir.

Diğer vatandaşların  20 TL giriş ücretisi ödemesi gerekiyor.


Yorum Yazın