2022 yılının en tarz kadınları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2022 yılının en tarz kadınları
Abone ol
Stilleriyle kadınların tarzlarına ilham olan dünyaca ünlü kadınlar 2022 yılında da ihtişamlarıyla ve kombinleriyle göz doldurdular. Aşağıda, belirli bir sıralama olmaksızın 2022'nin en tarz kadınlarını haberimizde derledik.

2022'nin en tarz 10 kadını

ANNE HATHAWAY

Anne Hathaway, Hollywood sahnesinde yeni değil, ancak 2022, hayranlarını memnun eden bir moda rönesansının tadını çıkardığını gördü. İnternetin çoğu onu Devil Wears Prada karakteri Andy Sachs'a benzetse de aslında bundan çok daha incelikliydi; stilisti Erin Walsh, görünüşünü cilaladı.

Aktris güzel bir beyaz pullu Armani Privé elbisesi ve gösterişli güneş gözlükleri olan bir Gucci mini elbisesi ile Cannes'da dikkatleri üzerine çekerken, aynı zamanda bir noktada Valentino pembesi ile oynadı ve WeCrashed galasında çok gösterişli bir David Koma elbisesi giydi.

ANYA TAYLOR-JOY

Bazı aktrisler kırmızı halı için giyinmekten açıkça hoşlanıyor ve Anya Taylor-Joy şu anda bunun en iyi örneklerinden biri. İster ödül törenlerine katılıyor, ister moda haftasında veya bir film galasında en ön sırada oturuyor olsun, hiçbir zaman basit bir moda formülüne bağlı kalmıyor ve her zaman kendisini izlemesi çok eğlenceli kılan tam bir görünüm yaratıyor.

FLORENCE PUGH

Yılın en çok konuşulan filmlerinden bazılarında rol alan Florence Pugh için büyük bir yıldı;

İngiliz aktris, her olaya büyük bir özgüvenle yaklaşarak tarzını kolaylıkla bulmuş görünüyor.Tarzı o kadar müdanasız ki, genellikle prenses gibi (şirin bir tafta elbiseyi sever) ama giydiği şeyin her zaman bir üstünlüğü vardır, bu ister kaygan saçları, ister koyu makyajı veya vamp aksesuarları olsun.

HAILEY BIEBER

Zahmetsiz sokak stili söz konusu olduğunda, Hailey Bieber uzun zamandır bilinmesi gereken en etkili isimlerden biri olarak itibarını artırıyor. Bu yıl sayısız güzellik trendine de ilham veren model, sokak stili söz konusu olduğunda, genellikle sessiz bir renk paletinden, uzman terzilikten ve mükemmel bir şekilde parlatılmış bir estetikten yararlanarak bir niş oluşturdu. 2022'de yeni bir stilistle üniformasını sağlamlaştırdı ve büyük bir başarıyla kırmızı halıya taşıdı.

JODIE TURNER-SMITH

Bu yıl Venedik'te hayran bırakan bir diğer yıldız, parlak renkleri, beklenmedik silüetleri ve çeşitli markaları giymesiyle ve giyimin getirebileceği neşeyi kucaklamasıyla moda sahnesinin gözdesi haline gelen Jodie Turner-Smith oldu.

Bu yılki kırmızı halı görünümleri arasında kesinlikle yerinde bir Met Gala topluluğu ('Gilded Glamour' için boncuklu, püsküllü bir tek parça streç giysi ve Gucci'den tam bir etekle giyinmişti), şimdiye kadar gördüğümüz en renkli Venedik Film Festivali gardırobu vardı (gökkuşağı Christopher John Rogers kıyafetleri, Harbison'ın parlak mavi özel tasarımı ve tümü özellikli bir denim Balmain balo elbisesi) ve yılı, bazı göz alıcı yeşil Gucci de dahil olmak üzere Moda Ödülleri'ne ev sahipliği yaparak tamamladı.

KATE HOLMES

Katie Holmes, sokak stili ve ön sıra söz konusu olduğunda izlemesi en sevdiğimiz ünlülerden biri olmaya devam ediyor.

Birkaç yıl önce o Khaite hırkası (ve uyumlu bralet) ile bir taksi çağırırken fotoğraflandığından beri Holmes, her zaman kusursuz bir şekilde bir araya getirilmiş ama her zaman çok rahat görünen, giyim yaklaşımıyla tanındı. 

MICHELLE OBAMA

Beyaz Saray'a ilk ayak bastığından beri, Michelle Obama tarzıyla övüldü ve pek çok kişi tarafından kıyafet kurallarında ustalaşma, gelecek vaat eden tasarımcıları yükseltme ve ofis giyimi konusunda bir ilham kaynağı olarak görüldü . Ancak bu yıl, Obama'nın daha rahat ve 'daha havalı' bir görünümü benimseyebildiği farklı bir yanını gördük. Eski First Lady, 2022'nin ikinci yarısında yeni kitabı The Light We Carry'nin tanıtımını yaparken halkın karşısına çıktı ve geçmişte olduğundan çok daha modaya uygun bir gardırop benimsedi.

RIHANNA

2022'de ünlülerin stilinden söz ederken Rihanna'dan bahsetmemek imkansız. Ocak ayında tahmin edilebileceği gibi göz alıcı bir tarzda ilk hamileliğini ilan eden şarkıcı, hamile kadınların her yerde canlarının istediği gibi giyinmesinin yolunu açarak annelik tarzı kural kitabını tamamen yerle bir etti.

Rihanna, hamileliği sırasında vücudunu gizlemeyi reddeden şeffaf, yapışkan veya daracık takımlar giymeye özen gösterdi. 

TAYLOR RUSSEL

Her yıl, her zaman en az bir çıkış yapan kırmızı halı yıldızı vardır ve 2022'de bu şüphesiz Taylor Russell'dı. Yılın en çok konuşulan filmlerinden biri olan Bones and All'da Timothy Chalamet'le birlikte rol alan Kanadalı aktris, tanıtım turunu kendini moda haritasına yerleştirmek için kullandı.

Tessa Thompson

Venedik Film Festivali'nin şimdiye kadarki en başarılı, manşetlere konu olan yılını geçirdiği pekala söylenebilir en azından kesinlikle moda açısından. Bu büyük ölçüde, yılın en büyük ve en beklenmedik kırmızı halı anlarından bazılarını yaratan Tessa Thompson ve Jodie Turner-Smith gibi yıldızlar sayesinde oldu.

 


Yorum Yazın