16 Ağustos 2023 Aslan Yeniayı: Eski flörtler, eski sevgililer, aşklar...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
16 Ağustos 2023 Aslan Yeniayı: Eski flörtler, eski sevgililer, aşklar...
Abone ol
Astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından Aslan Yeniayı hakkında paylaşımda bulunarak takipçilerini bu dönemde olabilecekler hakkında bilgilendirdi.

Astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 16 Ağustos 2023 Aslan Yeniayı hakkında bilgiler paylaştı.

İşte Dinçer Güner'in o paylaşımı:

ASLAN BURCUNDA ŞOK EDİCİ YENİ AY

Merhaba Arkadaşlar;

16 Ağustos günü 23 derece Aslan burcunda yeni ay meydana gelecek. Bu yeni aya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir kontağı olacak. Şimdi bu dolunayın önce bireysel, sonra Türkiye sonra da Dünya üzerinde ne gibi etkileri olabilir birlikte göz atalım.

BİREYSEL;

Bu yeni ay döneminde, kendinize olan inancınız artabilir ve özgüvenle hareket edebilirsiniz. Aslan burcu, yaratıcılığı ve sanatsal ifadeyi sembolize eder. Yeni ay döneminde, içsel yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilir, sanatsal faaliyetlere yönelebilir veya yaratıcı projeler başlatabilirsiniz. Boyama, yazma, dans etme veya müzik yapma gibi sanatsal faaliyetlere yönelebilirsiniz.

Liderlik yeteneklerinizi ön plana çıkarabilir ve kendinizi etkili bir şekilde ifade etme gücünüzü artırabilir. Karizmatik ve etkileyici bir şekilde konuşabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların ilgisini çekebilir ve sevdiğiniz projeler veya yeteneklerle öne çıkabilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli etkinliklere katılabilir, sosyal çevrenizle iletişim kurabilir ve eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Hayatınızda değişiklik yapmak veya yeni hedefler belirlemek için cesaret bulabilirsiniz.

Paylaşımlarımızın oldukça artacağı, diğer insanlarla daha samimi ve sıcak ilişkiler kuracağımız, spontane yaşayacağımız bir yeni ay süreci bekliyor bizi. Bu yeni ay sürecinde saçlarımıza odaklanabiliriz. Ama yeni bir şeyler denemek yerine, mevutta kullandığınız ürünler, modeller, renkler üzerinden gitmekte fayda var. Zira Venüs tamda Aslan burcunda geri hareketini devam ettirmekte. Bunun yanı sıra bu yeni ay sürecinde, eski flörtler, eski sevgililer, aşklar gündeme gelebilir.

Bu yeni aya boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün kare dediğimiz sert bir kontağı olacak. Bu dönem partnerinizi kısıtlamamaya özen gösterin. Ortaklıklar kurmak için olumlu değildir. İlişkiler çok ani başlayıp, aynı hızda sona erebilir, ilişkiler uzun ömürlü olmayabilir. Sürpriz, hesapta olmayan maddi giderler veya ödemeler çıkabilir.

Genel olarak ilişkilerinizde beklenmedik gerginlikler, yön değişikliği görülebilir ancak karşımızdaki kişiye karşı ani bir ilgi de duyabiliriz. Heyecanlı, huzursuz ve yerinde duramama hissi ile sabırsız ve ele avuca sığmaz bir tavır sergileyebilirsiniz. Dürtüsel ve ani tepkiler verebilirsiniz. İlişkinizde yeni deneyimlere açık olabilirsiniz.

Aşırı özgürlüğüne düşkün ve kendi prensiplerinizi vurgulayan bir tutum takınırsanız, karşılığında toleransı düşük, hoşgörüsüz tepkiler alabilirsiniz. Bu dönem ne ilişki ne de kariyer ile ilgili konularda ani kararlar vermek için uygun değildir. İsyan edebileceğimiz durumlarla karşı karşıya kalabiliriz. Gereksiz riskler alarak hayatınızı tehlikeye atmayın.
Sağlık olarak kalp, omurga, üst mide, dolaşım sistemi ve sırt bölgesine dikkat etmek gerekir.

DÜNYA;

Aslan burcu dünya astrolojisine göre; yöneticiler, ünlü kişiler, çocuklar, eğlence yerleri, lüks mekanlar, kumarhaneler, gazinolar, merkez yerler, başkentler, tiyatrocular, şov dünyası, altın ile sembolize edilir.

Uranüs ise; isyanlar, grevler, teknolojik gelişmeler, yeni araştırmalar, buluşlar, icatlar ile ilgilidir.

Bu dönemde topluluklar, ülkeler ve dünya liderleri daha cesur ve kararlı adımlar atabilir. Yeni ay döneminde dünya çapında sanatsal faaliyetler, kültürel etkinlikler ve sanatsal üretimlerin artması mümkündür. Dünya çapında önemli olaylar, liderlik değişiklikleri, kültürel etkinlikler, sanatsal faaliyetler, coşkulu gösteriler ve dikkat çekici haberlerin artabileceği bir süreç olabilir.

Bu dönem liderlerin egosal çıkışları göze batabilir. Çocuklar, çocukların güvenliği, sağlığı, çocuklarla ilgili haberlere sıkça rastlayabiliriz.

Uranüs’ün sert bir kontağı olması; grevlerin ve isyankar hareketlere işaret edebilir. Bu dönem teknolojik kazalar, uçak kazaları, havayolu şirketleri ile ilgili haberlere rastlayabiliriz. Depremleri tetikleyen bir yeni ay olabilir. Ekonomik skandal gelişmeler söz konusu olabilir.

Venüs’ünde retro oluşu; ilişki skandalları olabileceği gibi kadınlarla ilgili skandal olumsuz haberler gündeme gelebilir. Sahne alan kişilerin sahnede birtakım zorluklarla karşılaşmalarını görebiliriz.

TÜRKİYE AÇISINDAN İSE;

Yeni ayın gerçekleştiği anın Ankara’ya göre çıkartılan haritasında; Akrep burcu yükselmekte. Ülkenin ana gündem maddeleri; petrol, cinsellikle ilgili konular, bankalar, vergiler, yeraltı kaynakları, ölümle ilişkili konular, gizli kalması gereken konular olabilir.

Akrep burcunun yönetici gezegeni olan Mars haritada Başak burcunda yer almakta. Sağlık ve hizmet sektörü ile ilgili yönetilmesi gereken birtakım krizlere işaret edebilir. Bu dönem salgın hastalıklarla ilgili korkular yüzeye çıkabilir. Aynı şekilde politikacıların sağlıkları ile ilgili olumsuz haberler de okuyabiliriz. Su baskınları, sel gibi durumlar meydana gelebilir.

Türkiye’nin kendi doğum haritası üzerinde 2. Ev dediğimi finansal konuları sembolize eden alanda meydana gelecek bu yeni ay. Bu yeni ayın ülkemiz için ana konusu daha çok ekonomik durumlar olacağına işaret ediyor. Hatta meclis tatilde ama meclis ekonomik bir takım kararlar alabilmek için belki olağanüstü toplanabilir.

Yeni zam dememin bir esprisi olmaz diye düşünüyorum ne yazık ki..


Yorum Yazın