Balkon konuşmasında kimi göreceğiz?

14 Mayıs seçimine dair astrologlardan iddialı kehanetler gelmeye devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
14 Mayıs seçimine dair astrologlardan iddialı kehanetler gelmeye devam ediyor
Abone ol
Türkiye'de 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine haftalar kala seçim heyecanı her gün artmaya devam ederken, Cumhurbaşkanının kim olacağı kadar hangi partinin ne kadar milletvekili çıkaracağı da merak ediliyor. Herkesin yakından tanıdığı ünlü astrologlar seçim dönemine ilişkin çeşitli yorumlarda bulunuyorlar. Cumhurbaşkanı adayları arasında kimin mutlu sona ulaşacağı, hatta kimin öleceği bile kehanetlerde yer aldı. İşte 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında astrologların şaşırtan yorumları...

Seçim tarihi için geri sayım resmen başladı. 14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleriyle ilgili ünlü astrologlar birbirinden çarpıcı açıklamalar yapıyor.

Büyük seçimlere adım adım yaklaşılırken, yakın geçmişin en çekişmeli seçiminin yaşanması bekleniyor.

Cumhurbaşkanının kim olacak? Mecliste çoğunluk hangi partiden yana olacak? Gibi sorular bir yana tüm bunların bir de astrolojik boyutu var...

Anketleri, adayların kampanyalarını herkes takip ediyor peki ama astrologlar ne diyor?  İşte dikkat çeken bazı kehanetler…

Astrolog Meral Güven

Trabzonspor'un geçen yılkı şampiyonluğunu da bilen ünlü astrolog Meral Güven "Siyasilerin hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamalarına anlam veremiyorum. Kehanetimin arkasındayım, seçime 5 gün kala adaylardan biri vefat edecek ve ülkenin kaderi değişecek. 27 Nisan’da kim olduğunu açıklayacağım" dedi.

Astrolog Rezzan Kiraz:

"Fenerbahçe ve Kılıçdaroğlu'nun aynı anda kazandığı bir senaryo imkansız. Ya seçimi Kılıçdaroğlu, ligi Galatasaray alacak ya da seçimi Erdoğan, ligi Fenerbahçe alacak."

 

Astrolog Nuray Sayarı: 

Katıldığı Armağan Çağlayan’ın programında, Çağlayan’ın "Türkiye’yi bir sistem değişikliği bekliyor mu yoksa her şey aynı mı gidecek?" sorusuna "Her şey aynı gidecek, hiçbir şey değişmeyecek. Bu da ülkenin hayrına olacak." diye yanıtlayarak başka bir iddayı paylaşmış oldu. 

 

Astrolog Meral Akcaner;

“14 Mayıs tarihine 7 veya 8 gün kala yurtdışında bulunan bir kişi (erkek) seçmen davranışını büyük ölçüde etkileyecek bir hamle yapacak. Bazılarınızın beklediği bir hamle olacak. Türk halkı ise çok şaşıracak.”

 

 


Yorum Yazın