13 Nisan 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
13 Nisan 2021; Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları
Abone ol
Enerjik bomba bir gün! Güneş, marsı güzel karşılıyor. Hareketli canlı bir gün geçirmemiz olası. Koşturalım bakalım


 

KOÇ 
Sizi korkutan bir karar konusunda cesur bir adım atmanız gerekiyor. Zamanla fark edeceksiniz ki bu aslında o kadar korkulacak bir şey değil. O güne dek tedbirli olmanız sizin daha faydalı olabilir. Tedbirli ve cesur olmak arasındaki dengeyi kurun.



 

BOĞA
Bugün iş konusunda mola vermeniz gereken gün olabilir. Enerji seviyeleriniz yükseliyor ve kendinizi yoğun bir savaşın ortasında bulacaksınız. Başkalarını işini içine çekmeyi başararak kendiniz için boş zaman oluşturmaya çalışabilirsiniz.


 

İKİZLER
Bu sabah ilham verici yeni bir fikirle uyanabilirsiniz. Herhangi bir yaratıcı faaliyetle ilgiliyseniz, bu fikirleri kullanmak için not alabilirsiniz. Bu fikir müzik, resim, yazı veya herhangi bir sanat formu yoluyla kullanılabilir. Tarzınız biraz değişirse şaşırmayın.


 

YENGEÇ
Bir fikri veya kavramı diğer insanlara nasıl sunduğunuza dikkat edin. Masum öneriniz kolayca isyan, saldırganlık veya itaatsizlik olarak yorumlanabilir. Kısacası, işler orantısız bir şekilde büyüyebilir, bu yüzden dikkatli olun.


 

ASLAN
Bugün duyduklarınızdan bazıları o kadar radikal olabilir ki, bunu anlamanız biraz zaman alabilir. Belki bazı notlar alarak veya bir makale yazarak düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. TV izlemek aklınızı başınızdan alabilir ve biraz rahatlamanıza yardımcı olabilir. Bunu aklınızda bulundurmalısınız.

BAŞAK
Kariyer meseleleri birkaç gün bekletilebilir. Ancak profesyonel geleceğiniz muhtemelen aileniz ve arkadaşlarınızla geçirdiğiniz zamanlarda düşüncelerinizden uzak olmayacak. Mali durumunuzu iyileştirmek istiyorsunuz ve bir dizi olasılık ortaya çıkıyor. Şimdi bunları çok fazla düşünmeyin. Sevdiklerinizi ihmal etmek istemezsiniz.



TERAZİ

Etrafınızdaki inanılmaz stres, farkında olsanız da olmasanız da, ruhunuz üzerinde çok olumsuz bir etkiye sahip. İş yerinde yaşanan zorlu gerginliği içselleştirmemek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bu tür bir enerji size asla iyi gelmeyecektir!


 

AKREP
Çok zorlu bir rekabetle karşı karşıyasınız. Şimdi iyilik istemek, yeni fikirleri uygulamaya çalışmak veya başka birine işimi nasıl yürüteceğini söylemek için iyi bir zaman değil. İnsanlara yaptığınız en ufak bir yorumun veya talebin tamamen geri tepmesi muhtemeldir.


 

YAY
Bu, projeleri tamamlamanız için harika bir zaman. Herhangi bir şeyi takip etme yeteneğiniz son derece güçlü. Başladığınız her ne olursa olsun, minimum çabayla bitireceksiniz. Sanki evren sizin için bu işi yapıyormuş gibi görünecek!


 

OĞLAK
Bir anı veya rüya, bir ruhsal enerji hücumunu tetikleyebilir. Sonuç olarak, deneyimlerinizi unutmamak için not almak isteyebilirsiniz. Üzerinde çok fazla durmamaya çalışın. Çalışmalarınıza ve meditasyonunuza devam edin, sonsuza kadar büyümeye devam edeceksiniz.


 

KOVA
İlginç bir toplantı bugün insan doğasına olan inancınızı yeniden canlandırabilir, özellikle de son zamanlarda insanlara güvenmeyi çok zor bulduktan sonra. Gezegenlerin hareketi, belirli bir kişinin nazik düşüncelerinden etkilenebileceğiniz ve onun yanında çok mutlu ve rahat hissedebileceğiniz anlamına geliyor.


 

BALIK
İş gününüz boyunca biri hakkında olumsuz bir şeyler söylememeye dikkat edin. Birinin sizi duyması muhtemeldir ve siz farkına varmadan, değerli bir sır ortaya çıkar. Kendinizi ateş hattının ortasında hissetmek istemezsiniz!

 


Yorum Yazın