İstanbul
Kapalı
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,2795 %0.22
50,5902 %-0.78
7.136,03 % -0,98
71.735,69 %1.67
Muhalif. GÜNDEM Zülfü Livaneli'den, Genco Erkal'a destek "Onurlu ömrüne bir madalya daha takıldı"

Zülfü Livaneli'den, Genco Erkal'a destek "Onurlu ömrüne bir madalya daha takıldı"

Sanatçı Zülfü Livaneli, hakkında "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçlamasıyla soruşturma açılan ve bugün Çağlayan Adliyesi'ne giderek ifade veren Genco Erkal'a destek verdi. Livaneli, Erkal için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Okunma Süresi: 1 dk

Usta tiyatrocu Genco Erkal hakkında, 2016 yılından bu yana yaptığı paylaşımlar gerekçe gösterilerek "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçlamasıyla soruşturma başlatılmıştı.

Erkal, bugün soruşturma kapsamında avukatları ile birlikte Çağlayan Adliyesi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Soruşturma Bürosu’na giderek ifade verdi. 

LİVANELİ: "ONURLU ÖMRÜNE BİR MADALYA DAHA TAKILDI"

Sanatçı Zülfü Livaneli, "Cumhurbaşkanı'na hakaret" iddiasıyla bugün ifade veren Genco Erkal için sosyal medya hesabı Twitter'dan bir destek mesajı yayımladı. Livaneli, paylaşımında "Sevgili Genco. Onurlu ömrüne bir madalya daha takıldı dostum" ifadelerini kullandı.

Geçen aylarda Cumhurbaşkanlığı’na hakaret iddiasıyla yine usta oyuncular Müjdat Gezen ve Metin Akpınar hakkında da dava açılmış, sanatçılar beraat etmişti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız