İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5359 %0.07
49,6539 %0.06
5.778,15 % 0,44
92.077,40 %-1.249
Ara
Muhalif. GÜNDEM TİP'ten Halk TV'ye Can Atalay tepkisi

TİP'ten Halk TV'ye Can Atalay tepkisi

TİP, dün Silivri'deki mitingde cezaevindeki milletvekili Can Atalay'ın mesajı okunduğu esnada stüdyo yayınına geçen Halk TV'ye tepki gösterdi. TİP Genel Başkanı Erkan Baş, "Bizim hiçbir medya kuruluşundan söz, kürsü, program talebimiz yoktur ve olmaz. Ancak bu ayıba imza atanlar, yandaş medya ile arasındaki farkı nasıl açıklayacak orasını bilemem!" dedi.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 2 dk

Türkiye İşçi Partisi (TİP), dün CHP'nin düzenlediği Silivri mitinginde cezaevinde tutulan milletvekili Can Atalay'ın mesajı okunduğu sırada mitingi yayınlamayı bırakıp stüdyoya bağlanan Halk TV'ye tepki gösterdi.

TİP'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Seçilmiş Hatay Milletvekilimiz Can Atalay'ın Silivri Mitingi'ne gönderdiği, HalkTV’nin sansürlediği mesajı Parti Meclisi üyemiz, TİP'li Öğrenciler Sözcüsü Ilgaz Özer okudu" denilerek ANKA Haber Ajansı'nın görüntüleri paylaşıldı.

ERKAN BAŞ DA TEPKİ GÖSTERDİ

Partisinin paylaşımını alıntılayan TİP Genel Başkanı Erkan Baş da Halk TV'ye tepki gösterdi.

Baş, "Bizim hiçbir medya kuruluşundan söz, kürsü, program talebimiz yoktur ve olmaz. Ancak hukuksuzca cezaevinde tutulan bir milletvekilinin, üstelik canlı yayınlanan bir mitinge gönderdiği mesajı sansürlemenin de izahı olmaz. Bütün interneti kapatsanız dumanla haberleşir, mücadeleye devam ederiz. Ancak bu ayıba imza atanlar, yandaş medya ile arasındaki farkı nasıl açıklayacak orasını bilemem!" dedi.

NE YAŞANDI?

CHP, dün İstanbul'da düzenlediği haftalık mitinglerine Silivri'de devam etti. Mitinge, 3 yıldan uzun zamandır Gezi Davası kapsamında Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan ve AYM kararlarına rağmen tahliye edilmeyen TİP Hatay Milletvekili Can Atalay da mesaj gönderdi. Mitingi canlı yayınlayan Halk TV, Atalay'ın mesajı okunduğu sırada stüdyoya bağlanmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *