İstanbul
Hafif yağmur
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
35,6635 %0.04
37,1841 %0.02
102.300,02 %-3.068
3.156,66 -0,09
Ara
Muhalif. GÜNDEM Taciz iddialarının ardından: Ümit Dikbayır kararını değiştirdi

Taciz iddialarının ardından: Ümit Dikbayır kararını değiştirdi

İYİ Parti’den istifa edeceğini duyurduktan sonra kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Ümit Dikbayır, kararını değiştirdiğini duyurdu.

Okunma Süresi: 1 dk

Sözcü’den İpek Özbey’e konuşan Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır,  “İstifa edeceğinizi söylemiştiniz, vazgeçtiniz mi?” sorusunu cevapladı. 

Dikbayır “Evet, vazgeçtim. Baktım istifa edersem üstüme kalacak, sonuna kadar mücadele etmeye karar verdim. Saat 15.00’te de sosyal medyadan bir açıklama yapacağım” ifadelerini kullandı. 

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, partinin lideri Meral Akşener’in ailesinin hesaplarını incelettiği iddiasıyla gündeme gelmişti. 

Akşener ise “Oğlunun banka hesaplarının gayri resmi kontrol edildiğini” öne sürerek, “Benim ve ailemin belediyelerde işi-gücü yok. İspat ederlerse politikayı bırakırım” açıklamasında bulunmuştu.

Bunun üzerine açıklamalarda bulunan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın tedbirli ve kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, Dikbayır’ın partideki bir kadına cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini yazmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *