İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,2795 %0.22
50,5902 %-0.78
7.136,03 % -0,98
71.718,50 %1.512
Muhalif. GÜNDEM Sokağa çıkma yasağı gelebilir

Sokağa çıkma yasağı gelebilir

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın resmi tatil olduğu cuma gününü de kapsayacak üç günlük sokağa çıkma yasağı gündemde. AVM’lerin kapatılmasına yönelik yeni kararların da alınabileceği kulislerde konuşulan seçenekler arasında.

Okunma Süresi: 1 dk

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 15 günlük kısmi kapanmada bir haftanın sonuna yaklaşırken vakalarda hala beklenen düşüş yaşanmadı.

Dün açıklanan tabloya göre 61 bin 28 Covid-19 vakası kayda geçerken 346 kişi hayatını kaybetti.

Hürriyet’ten Erdinç Çelikkan’ın haberine göre bu hafta sonu sokağa çıkma yasağına ek olarak resmi tatil olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da yasak uygulanabilir. Bilim Kurulu’nun tavsiyesi üzerine İçişleri Bakanlığı genelgesiyle bu yönde bir kararın alınabileceği konuşuluyor.

Öte yandan hafta başında yapılacak kabine toplantısında daha sert tedbirlerin alınması seçeneği de masaya konacak.

AVM’lerin kapatılmasına yönelik yeni kararların alınabileceği kulislerde konuşulan seçenekler arasında.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız