Halk TV ekranlarında uzun süredir program sunuculuğu yapan gazeteci Seda Selek, kanaldan ayrıldığını açıkladı. Selek, hafta içi her sabah sunduğu “Neden-Sonuç” programının sonunda izleyicilere veda etti.
“Haklı gerekçelerim var”
Ayrılık kararına ilişkin detay vermeyen Selek, açıklamasında “Bilin ki son derece haklı gerekçelerim var” ifadelerini kullandı. Bu sözleriyle dikkat çeken gazeteci, kararının arkasında özel nedenler bulunduğunu ima etti.
5 yıllık süreçte ekibine teşekkür etti
Yaklaşık 5 yıldır Halk TV’de görev yapan Selek, veda konuşmasında kanal çalışanlarına ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Program ortağı Mehmet Tezkan ve yayına son dönemde katılan Işın Eliçin için de ayrıca teşekkür mesajı paylaştı.
Selek konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Halk TV ekranlarındaki son günüm. Bir karar aldım. 2 sene önce de yaşanmıştı benzer bir şey ama şartlarla sizi sıkmak istemiyorum. Bilin ki son derece haklı gerekçelerim var. Bugün son yayınımı yapıyorum. Burada 5 yılım dolmak üzere. A'dan Z'ye her birimde çalışan arkadaşlarıma destekleri için teşekkür ediyorum. Yayın ortağım Mehmet Tezkan'a da teşekkür ediyorum bana kattıkları ve öğrettikleri için. Işın Eliçin de bu dönem katıldı ve renk kattı. Bazı kararlar ve sonlar kaçınılmaz oluyor.”