İstanbul
Kapalı
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,2795 %0.22
50,5902 %-0.78
7.136,03 % -0,98
71.517,23 %0.575
Muhalif. GÜNDEM Sağlık ürünleri satan firmadan skandal eğlence!

Sağlık ürünleri satan firmadan skandal eğlence!

Aydın’nın Kuşadası ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelde, sağlık ürünleri satan bir firma tarafından bayi toplantısı düzenlendi. Eğitim ve eğlence günleri adı altında yapılan toplantıdan hemen sonra, koronavirüs tedbirlerini hiçe sayan 400 kişi için otel bahçesinde parti verildi.

Okunma Süresi: 2 dk

Çok yüksek risk ile kırmızı kategoride yer alan Aydın'da skandal bir olay yaşandı.

Kuşadası ilçesinde, sağlık ve zayıflama ürünleri satan bir firma, 5 yıldızlı otelde bayi toplantısı düzenledi.

Bayi toplantısının ardından katılımcılar pandemi kurallarını yok sayan hareketlerde bulundu.

"Eğitim ve Eğlence Günleri" adı altında yaklaşık 400 kişinin katıldığı toplantının ardından gece saatlerinde otel bahçesinde parti verildi.

SABAH SAATLERİNE KADAR SÜRDÜ

Kuşadası Pine Bay Otel’de gerçekleştirildiği ileri sürülen partiye katılan aymazlar, bir de cep telefonları ile çektiği görüntüleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Partide bulunan kimse sosyal mesafeye önem göstermezken, maske takanların sayısı ise neredeyse yok denecek kadar azdı.

OTEL YETKİLİLERİ SESSİZ KALDI

Eğitim ve eğlence günleri adı altında yaklaşık 400 kişinin katıldığı toplantının ardından düzenlenen parti, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Pandemi kurallarını hiçe sayarak etkinlik gerçekleştirilen otelin yetkilileri, ulaşma taleplerine rağmen telefonlara cevap vermedi. Mahalle sakinleri ise olaydan rahatsızlık duyduklarını dile getirdi.

Mahalleli, koronavirüsün pik yaptığı bu dönemde insanların bir araya gelerek bu şekilde eğlenmesinin doğru olmadığını ifade etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız