Ankara'nın Polatlı ilçesinde bulunan Atatürk Caddesi'nde, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı taşeron bir firmada çalışan işçiler arasında yaşanan gerginlik arbedeye dönüştü. Yaklaşık iki haftadır devam eden kaldırım yenileme çalışmaları sırasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle işçiler arasında sözlü tartışma başladı.
Tartışma kısa sürede büyüdü
Tartışmanın şiddetlenmesiyle birlikte taraflar arasında fiziksel müdahaleye varan bir kavga yaşandı. Çalışma alanında bulunan diğer işçilerin müdahalesiyle yatıştırılan taraflar, olay yerinden uzaklaştırıldı.
Kavga anı kameraya yansıdı
Yaşanan bu gergin anlar, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olayın ardından bölgedeki çalışmaların devam edip etmeyeceği merak konusu olurken, kavganın nedenine ilişkin herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.