İstanbul
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,9589 %0.07
55,8121 %-0.26
6.222,90 %-3.56
78.110,00 %0.58
Muhalif. GÜNDEM Okul önünde park kavgası kanlı bitti: Bekçinin vurduğu veli hakkında karar verildi

Okul önünde park kavgası kanlı bitti: Bekçinin vurduğu veli hakkında karar verildi

Avcılar'da bir ilkokulun önünde park yeri yüzünden çıkan tartışma, bekçinin müdahalesiyle silahlı çatışmaya dönüştü. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, tarafların akıbeti belli oldu.

Okul önünde park kavgası kanlı bitti: Bekçinin vurduğu veli hakkında karar verildi
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

İstanbul Avcılar'da bulunan bir ilkokulun önünde, 30 Ekim sabahı yaşanan park yeri tartışması şiddetli bir arbedeye dönüştü. Çocuğunu okula bırakmak için bölgeye gelen iki veli arasında başlayan sözlü tartışma, okul önünde görevli olan mahalle bekçisi G.Ö.'nün müdahalesiyle farklı bir boyuta taşındı. Tarafları sakinleştirmeye çalışan bekçi, saldırgan tavırlar sergileyen veli M.S.'yi biber gazı kullanarak durdurmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Silahlı müdahale ve yaralanma

Bekçinin müdahalesine fiziksel saldırıyla karşılık veren M.S., görevli memuru darbetti. Yaşanan arbede sırasında beylik tabancasına sarılan bekçi G.Ö., saldırganı ayağından vurarak etkisiz hale getirdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı veli M.S., yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, şahsın daha önceden 7 farklı suç kaydının bulunduğu tespit edildi.

Okul önünde park kavgası kanlı bitti: Bekçinin vurduğu veli hakkında karar verildi

Yargı süreci başladı

Olayın ardından bölgeye gelen Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Kahraman, incelemelerde bulunarak ekiplerden detaylı bilgi aldı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan kavganın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, bekçi G.Ö.⁠ gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen bekçi G.Ö.⁠ mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Saldırgan veli M.S.⁠ hakkında ise ev hapsi şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanmasına karar verildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız