İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5059 %0.03
51,9440 %0.01
6.807,06 % 0,05
68.255,55 %0.373
Muhalif. GÜNDEM Mansur Yavaş'tan Bekir Bozdağ'a 'şampanya' yanıtı: İsteyen istediği gibi kutlar sanane!

Mansur Yavaş'tan Bekir Bozdağ'a 'şampanya' yanıtı: İsteyen istediği gibi kutlar sanane!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ordu'da Mansur Yavaş seçmenlere hitap etti.

Okunma Süresi: 1 dk

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş seçmenlere hitap etti. 

Mansur Yavaş, "Allah hep dediklerini yaptırıyor. Harp yıllarındaki ekmek kuyruklarını konuşuyorlar. Şimdi burada yok mu? Her yerde var. Ankara'da 3 tane Müslümanı işkence yapıp öldüren Hizbullahçı şahıs, tahliye ettiler. Bunu da duyurmak isterim" ifadesiyle AKP'nin terör örgütü Hizbullah'a yakınlığı ile bilinen HÜDA-Par'a seçim listesinde yer vermesine ve Hizbullah mensuplarının affedilerek cezaevinden çıkarılmasına tepki gösterdi tepki gösterdi. 

Mansur Yavaş, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan'ın kendi sözlerini değiştirerek sosyal medyada paylaşmasını; "Kasları beyninden fazla gelişmiş trol bir Milletvekili var. Trollük yapacağım diye uğraşıyor. Benim sözlerimi kesmiş. Dedim ki 'asıl gündem seçim ve geçim. 14'ünden sonra İHA'lar, SİHA'lar tekrar görev alanına dönecek. Ama siz işsizlikle enflasyonla baş başa kalacaksınız. Gerçek gündem budur" ifadeleriyle yanıtladı. 

YAVAŞ'TAN BOZDAĞ'A 'ŞAMPANYA' YANITI!

Yavaş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın "14 Mayıs'ın akşamı Türkiye'de iki fotoğraftan biriyle karşılaşılır. Ya şampanya patlatıp bunu sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak" sözlerine de tepki gösterdi.

Yavaş Bozdağ'a "İsteyen istediği gibi kutlar sanane" dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız