İstanbul
Kapalı
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,4247 %0.04
55,5575 %0.70
6.605,35 %1.30
82.225,77 %0.72
Muhalif. GÜNDEM Kocaeli'de zehir tacirlerine büyük darbe: 338 bin hap ele geçirildi

Kocaeli'de zehir tacirlerine büyük darbe: 338 bin hap ele geçirildi

İzmit otoyolunda şüpheli bir minibüsü durduran narkotik ekipleri, araç içerisinde piyasa değeri yüksek miktarda sentetik ecza yakaladı.

Kocaeli'de zehir tacirlerine büyük darbe: 338 bin hap ele geçirildi
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretiyle mücadele kapsamında yürüttükleri başarılı bir operasyona daha imza attı. İzmit sınırları içerisindeki otoyolda seyir halinde olan ve ekiplerin takibine takılan bir minibüs, gerçekleştirilen operasyonla durduruldu.

Narkotik köpeği geçit vermedi

Ekiplerin şüphe üzerine durdurduğu araçta, narkotik dedektör köpeğinin de katılımıyla detaylı bir arama gerçekleştirildi. Yapılan kontrollerde, aracın gizli bölmelerine yerleştirilmiş vaziyette tam 338 bin adet sentetik ecza ele geçirildi.

Üç şüpheli sorgulanıyor

Operasyonun ardından minibüste bulunan 3 şüpheli, emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Ele geçirilen yüklü miktardaki uyuşturucu maddeye el konulurken, olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma titizlikle devam ediyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız