İstanbul
Parçalı az bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1557 %0.21
55,9475 %-0.59
6.562,85 %-0.50
75.883,41 %-0.46
Muhalif. GÜNDEM İnegöl'de akşam saatlerinde korkutan kaza: Servis minibüsü ve otomobil çarpıştı

İnegöl'de akşam saatlerinde korkutan kaza: Servis minibüsü ve otomobil çarpıştı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, servis minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı.

İnegöl'de akşam saatlerinde korkutan kaza: Servis minibüsü ve otomobil çarpıştı
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Bursa'nın İnegöl ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile işçi servis minibüsünün çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı. Kaza, İnegöl-Domaniç karayolu üzerinde bulunan Gündüzlü Mahallesi kavşağında saat 19.00 sularında gerçekleşti. Gündüzlü Mahallesi'nden ana yola çıkış yapmaya çalışan Şahin Ö. idaresindeki 16 CCD 657 plakalı otomobil, İnegöl'den Domaniç istikametine doğru seyir halinde olan Halil A. yönetimindeki 43 ADL 149 plakalı servis minibüsüyle çarpıştı.

Çok sayıda yaralı hastaneye kaldırıldı

Çarpışmanın şiddetiyle araçlarda bulunan Sena A., Esmanur T., Kadriye A., Esin K., Nazile Ş., Ayşe K., Ayşe Y., Öznur S. ve Meryem Ş. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kaza yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralılar, ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

İnegöl'de akşam saatlerinde korkutan kaza: Servis minibüsü ve otomobil çarpıştı

Soruşturma başlatıldı

Kazanın ardından bölgede güvenlik önlemleri alınırken, araçların yoldan kaldırılması için çalışma yapıldı. Kazayla ilgili olarak emniyet güçleri tarafından detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız