İstanbul
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,6013 %0.03
51,4855 %-0.02
6.681,38 % -0,34
69.309,99 %3.882
Muhalif. GÜNDEM Eski İstihbarat Başkanı Uzun'dan Bahçeli'ye: Sinan Ateş'i başkentin ortasında öldürten partili kim?

Eski İstihbarat Başkanı Uzun'dan Bahçeli'ye: Sinan Ateş'i başkentin ortasında öldürten partili kim?

Okunma Süresi: 1 dk

Eski Emniyet İstihbarat Dairesi Başkanı Sabri Uzun, partisinin dün yapılan grup toplantısında AYM Başkanı Zühtü Arslan'ı hedef göstererek, "Türk Devleti'yle uğraşma, cesaretin varsa Kandil'e git" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelİ'ye tepki gösterdi.

"ANKARA'YI 'KANDİL'E ÇEVİREN SİZ DEĞİL MİSİNİZ?"

Sosyal medya hesabından, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in geçtiğimiz yıl Ankara'da silahlı saldırıda öldürülmesini hatırlatan Sabri Uzun, "Sinan Ateş kardeşimizi Başkent’in ortasında, Cuma namazı çıkışında öldürten partili kim? Siz, Ankara’yı 'Kandil’e' çeviren değil misiniz?" dedi.

NE OLMUŞTU?

MHP'nin dün TBMM'deki grup toplantısında AYM'yi ve Başkanı'nı hedef gösteren Devlet Bahçeli, 
"AYM Başkanı, Zillet İttifakı'nın yüksek yargıya yuvalanmış hastalıklı koludur. Bunu reddediyoruz. Bu kişinin haddini ve hududunu çok açık şekilde aştığını düşünüyoruz. Türk Devleti'yle uğraşma, cesaretin varsa Kandil'e git. Mahkeme Başkanı objektifliğini ve tarafsızlığını kaybetmiş, Türkiye'nin yeni yönetim sistemiyle, milli birlik ve kardeşliğe cephe almıştır" demişti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız