İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5099 %0.01
49,4910 %-0.22
5.768,99 % 0,28
89.303,10 %-3.853
Ara
Muhalif. GÜNDEM "Devlet Bahçeli, üzerine 'SS' harflerini yazdırdığı tabancayı Sırrı Süreyya Önder'e hediye etti"

"Devlet Bahçeli, üzerine 'SS' harflerini yazdırdığı tabancayı Sırrı Süreyya Önder'e hediye etti"

Gazeteci Soner Yalçın, "Kimseler bilmez" diyerek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, mayıs ayında hayatını kaybeden Sırrı Süreyya Önder'e, kabzesinin üzerine altın kakma inisiyalle 'SS' harflerini yazdırdığı Browning marka bir tabanca hediye ettiğini söyledi. Yalçın, "Bahçeli, Sırrı'yı o kadar seviyordu" dedi.

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 1 dk

Gazeteci yazar Soner Yalçın ile son çıkan kitabı "Solcular"ı konuşan Nefes gazetesi yazarı Aytunç Erkin, Yalçın'ın, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu 3 Mayıs'ta hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'le ilgili anlattıklarını aktardı.

Erkin'in aktardığına göre; "Birileri Sırrı Süreyya Önder'in Meclis'e girmesini istemiyordu" diyen Soner Yalçın, şunları söyledi:

"Yarım asırlık arkadaşım Sırrı Süreyya Önder, parti disiplinine uyup bu konularda ayrıntı vermezdi ama kendisinin İstanbul dışından Bursa ya da Sakarya’dan milletvekili aday listesine konmak istenmesine tepki koyup, kapıyı çarpıp çıktığını öğrendim. Birileri Meclis’e girmesini istemiyordu. Niye? Oysa, Sırrı’nın başta Devlet Bahçeli olmak üzere diğer partiler ile iyi ilişkileri vardı.

Kimseler bilmez yazayım... Devlet Bahçeli’nin üç koleksiyonu var: Otomobil, tesbih ve silah... Bahçeli, Belçika üretimi Browning marka tabancayı kabzesinin üzerine altın kakma inisiyalle 'SS' harflerini yazdırıp Sırrı’ya hediye edecek kadar seviyordu. Sırrı vefat ettiğinde Meclis’teki anmada Bahçeli’nin Sırrı’nın fotoğrafını eliyle okşaması da nişane değil mi?

Evet, birileri 'milli çözüm sürecine' karşıydı ve bu sebeple Sırrı’nın Meclis’te olmasının önüne geçmek istiyordu!"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *