İstanbul
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,8616 %0.05
55,8138 %0.20
6.736,80 %0.10
84.504,09 %-1.96
Muhalif. GÜNDEM Bursa'da korku dolu anlar: Çocuk oyununun yol açtığı yangında 19 kişi hastanelik oldu

Bursa'da korku dolu anlar: Çocuk oyununun yol açtığı yangında 19 kişi hastanelik oldu

Nilüfer ilçesindeki 10 katlı bir binada çıkan yangının, bir çocuğun çakmakla oynaması sonucu başladığı tespit edildi. Dumandan etkilenen çok sayıda kişi tedavi altına alındı.

Bursa'da korku dolu anlar: Çocuk oyununun yol açtığı yangında 19 kişi hastanelik oldu
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan 10 katlı bir apartmanın altıncı katında meydana gelen yangın, bölgede büyük paniğe neden oldu. Olayın ardından yapılan incelemelerde, yangının evde bulunan bir çocuğun çakmakla oynaması sonucu başladığı ve kısa sürede perdelerin tutuşmasıyla büyüdüğü belirlendi.

Dumandan etkilenenler hastaneye kaldırıldı

Yangın ihbarının ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin yoğun müdahalesiyle alevler kontrol altına alınırken, binada mahsur kalan vatandaşlar tahliye edildi. Dumandan etkilenen 25 kişiye olay yerinde ilk müdahale yapılırken, 19 kişi ise tedbir amaçlı olarak çevredeki hastanelere sevk edildi. Sağlık ekipleri, hastaneye kaldırılan vatandaşların genel sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

Yetkililerden tahliye açıklaması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Barış Mahallesi'nde yaşanan olayın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldüğünü ifade etti. Biba, binada mahsur kalan 19 kişinin güvenli bir şekilde tahliye edildiğini belirterek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız