İstanbul
Açık
31°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7037 %0.15
55,2136 %0.34
6.661,97 % 2,61
64.839,52 %0.598
Muhalif. GÜNDEM Bolu'daki feci kazada bir kişi hayatını kaybetti

Bolu'daki feci kazada bir kişi hayatını kaybetti

D-100 kara yolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi, yaralanan iki sürücünün ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Bolu'daki feci kazada bir kişi hayatını kaybetti
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 2 dk

Bolu'da gerçekleşen kazanın ardından yapılan incelemeler sonucunda araçta sıkışarak hayatını kaybeden Batuhan Aslıyüce'nin cansız bedeni morga kaldırıldı. Kazada ağır yaralanan sürücüler Abdulkadir Aslıyüce ve Bahadır Nacar ise olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralı sürücülerin durumlarının ciddiyetini koruduğunu bildirdiği belirtildi.

Ekipler araçta sıkışan vatandaşı kurtardı

Saat 19.30 sularında D-100 kara yolunun Rüzgarlar köyü mevkisinde yaşanan olayda ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, AFAD ve jandarma ekibi intikal etti. Ekipler, araç içerisinde sıkışan 27 yaşındaki Batuhan Aslıyüce'ye ulaşmak için yoğun bir çalışma yürüttü. Yapılan kontrollerde Aslıyüce’nin olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Bolu'daki feci kazada bir kişi hayatını kaybetti

İki otomobil refüjü aşarak çarpıştı

Abdulkadir Aslıyüce idaresindeki 71 ACV 665 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle refüjü aşarak karşı şeride geçti. Bu sırada karşı istikametten gelen Bahadır Nacar yönetimindeki 06 EK 5186 plakalı otomobille şiddetli bir şekilde çarpıştı. Kazanın etkisiyle Abdulkadir Aslıyüce'nin kullandığı araç hurdaya dönerken, çarpışma nedeniyle motor ve diğer parçalar kara yoluna savruldu. Olayın ardından bölgede resmi soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız