İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,5940 %0.02
51,5878 %0.23
6.739,22 % 0,52
69.639,99 %4.056
Muhalif. GÜNDEM Bingöl’de otobüs kazalarında yaralanan 22 kişiden 14’ü taburcu edildi

Bingöl’de otobüs kazalarında yaralanan 22 kişiden 14’ü taburcu edildi

Okunma Süresi: 1 dk

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle, 2 noktada kontrolden çıkarak devrilen 2 yolcu otobüsündeki 22 kişi yaralanmıştı. Yaralanan 14 kişi tedavileri sonrası taburcu edildi.

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde meydana gelen 2 ayrı otobüs kazasında yaralanan 22 kişiden 14’ü, tedavileri sonrası taburcu edildi.

TIKLAYIN-Bingöl’de 2 yolcu otobüsü devrildi!

Karlıova ilçesi Boncukgöze köyü ile Çukurtepe köyü mevkilerinde, gece saatlerinde 2 ayrı otobüs kazası meydana geldi. Her iki kazada 22 kişi, çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılardan 14’ü tedavisinin ardından taburcu edilirken, 1’i de Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne nakledildi. Vali Ahmet Hamdi Usta ile İl Sağlık Müdürü Veysel Tosun, Bingöl Devlet Hastanesi’nde tedavisi süren 7 kişiyi ziyaret etti.

Vali Usta, ”Şükürler olsun, hepsi iyi durumda. Şu ana kadar can kaybımızın olmaması, en büyük tesellimiz.  Hastalarımızın çoğu Bingöl’den transit geçiş yapan vatandaşlarımız. Onları sağ salim illerine ulaştırmak da boynumuzun borcu. Hepsine acil şifalar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız