İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,4808 %0.06
51,7410 %0.5
6.673,80 % 0,01
68.010,71 %1.89
Muhalif. GÜNDEM Adana’nın meşhur Portakal Çiçeği Karnavalı bu yıl yok

Adana’nın meşhur Portakal Çiçeği Karnavalı bu yıl yok

Okunma Süresi: 1 dk

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ”Türkiye Kültür Yolu Festivalleri” kapsamına alınan ve 25-30 Nisan’da gerçekleştirilmesi planlanan Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın deprem ve sel felaketleri sebebiyle yapılmayacağı bildirildi.

Karnaval komitesinden yapılan açıklamada, bu yıl 11’inci kez yapılması planlanan programın, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki 11 ili etkileyen depremler ve yaşanan sel felaketi sebebiyle iptal edildiği belirtildi.

Açıklamada, ”Kültür ve Turizm Bakanlığı, Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi ve komitemizin ortak kararı ile bu yıl için planlanan tüm etkinlikler iptal edilmiştir. Yaşanan üzücü deprem ve sel felaketlerinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” denildi. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız